Ο Αστ. Βάρης έβαζε γκολ, αλλά.. ο Ηρόδοτος κέρδισε...

 Πολύ σημαντική νίκη για τον Ηρόδοτο με 3-0, επί του Κ. Αστέρα Βάρης, που πρέπει να σημειωθεί ότι σημείωσε 2 γκολ... αλλά σε σε λάθος τέρμα.
 Ο Αστέρας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αφού πάλεψε και είχε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα ωστόσο βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό γκολκήπερ του Ηρόδοτου τον  Δημήτρη Ζαφείρη.


Αν και οι παίχτες του Ηρόδοτου  δεν έπιασαν καλή απόδοση, εντούτοις βοηθήθηκαν από τους… φιλοξενούμενους οι οποίοι έβαλαν δύο αυτογκόλ με τους Ανδρεαδάκη και Καζαντζή ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πήλιος. 
 Στο 25΄ ο Ζαφείρης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε παράλληλη πάσα, ο Ανδρεαδάκης με λάθος γύρισμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγραψε το 1-0 με αυτογκόλ!
  Στο 73΄ σε σέντρα του Ζαφείρη, λάθος γύρισμα του Καζαντζή, κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! για το 2-0 με ένα ακόμα αυτογκολ για τον Ηρόδοτο!
 Για να φθάσουμε στο 83΄ όταν  είχαμε επέλαση από τα δεξιά του Ζαφείρη, πάσα στον Πήλιο ο οποιος με τακουνάκι έγραψε το 3-0!!
 Στο 61΄  είχαμε τριπλή τεράστια ευκαιρία για  την ομάδα της Βάρης με κεφαλιά του Ζώνα, απόκρουση του Ζαφείρη, στην επαναφορά πλασέ του Ζώνα, ο Ζαφείρης απέκρουσε ξανά και έπειτα ο Ζώνας επιχείρησε σουτ το οποίο απέκρουσε ξανά ο νεαρός πορτιέρο!!
 Με λάθη η διαιτησία του Σταυρουλάκη ( Ρεθύμνου), από τον οποίο έχει σοβαρά παράπονα ο   Αστέρας.
 Στο 88΄ απέβαλε τον γκολκήπερ Ούσιο, ενώ στο 54΄ οι της Βάρης ζήτησαν πένβαλτι σε ανατροπή του Ζώνα.
 Ο γκολκήπερ Ζαφείρης είπε όχι σε ακόμη δύο τετ- ατετ με τον Ζώνα στο  43΄ και στο 80΄ 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Μπαλάφας, Αχιλλέως, Τσομπανάκης (56΄ Κούρτι), Βελέτης, Κοζυράκης, Χατζηανδρέου, Πήλιος, Κλίνης (85΄ Πιτσιλής), Ζαφείρης Α., Χατζηβασίλης (56΄ Σκουλάς)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ούσιος, Κόπελας, Σανανί, Πλίτσης, Σκούρτη, Παπαδημητρόπουλος (65′ Ντούλιας), Μίχος, Φοστέρι, Καζαντζής, Ζώνας, Ανδρεαδάκης (90′ Μαρινάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου