Μοιρασιά στον Κορυδαλλό για Αετό - Εθνικό

 Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέμρπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα σε Αετό Κορυδαλλού και τον Εθνικό, παρουσία 1000 και πλέον φιλάθλών σε  σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.
 Ένα αποτέλέσμα που διατρηρεί τον Εθνικό στην  κορυφή της βαθμολογίας στο +4, από τον Αετό που μπορεί να κρυφοελπίζει στην συνέχεια του πρρωταθλήματος.
 Ο  Εθνικός μπήκε  φουριόζος  στο παιχνίδι, και δημιούργησε φάσεις , στο 22΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλάκη, ο οποίος μόνος περίπου στο ύψος του πέναλτι σημάδεψε τον γκολκίπερ του Αετού.

Στο 37΄ ο Εθνικός άνοιξε τον σκορ με κεφαλιά του Σαμιώτη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λύγκου μέσα σε αποθέωση  από τον κόσμο του Εθνικού που και σήμερα έδωσε βροντερό παρόν.
 Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Αετός είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα – σουτ του Σύρμα. Όπως είναι φυσιολογικό η ομάδα του Λεωνίδα Πανοηλία, με την πλάτη στον τοίχο βγήκε στην επανάληψη με σκοπό να πιέσει τον Εθνικό και να διεκδικήσει ότι μπορεί από το ματς. Στο 47΄ σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε ανατροπή του Σούφλα, με την Λαμπαδαρίου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Πέντε λεπτά αργότερα ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Εθνικό, με τον Σκαφτούρο να δίνει παράλληλα την μπάλα στον ολομόναχο Λύγκο, με τον τελευταίο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι. 
 Ο Αετός που μέχρι τότε δεν είχε φανεί, άρχισε να βγαίνει μπροστά, με τον Εθνικό να μαζεύει μέτρα στο γήπεδο θέλοντας να διαφυλάξει την νίκη η οποία θα τον έκανε πρόωρα πρωταθλητή.
Στο 65΄ ο Σιδηρόπουλος απέφυγε δύο αντιπάλους με το τελικό πλασέ να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βουτσινά, για να φθάσουμε στο 83΄  όταν ο Μπούκης πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Κουρκούτη ο οποίος λίγα μέτρα μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βουτσινά.

 Σοβαρός τραυματισμός Φιλάθλου του Εθνικού

 Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του Εθνικού ένας φίλαθλος των «κυανόλευκων» έπεσε από την εξέδρα  στο κενό παγώνοντας τους πάντες στο γήπεδο.
Άπαντες έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίθαλθλο που διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος έχει κατάγματα στην πλάτη.

 Βράβευσε Ματζουράνη ο Αετός
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού βράβευσε την ζωντανή ιστορία του Εθνικού και πρότυπο έλληνα φιλάθλου κ. Γιάννη Ματζουράνη, ο οποιός  φυσικά και  καταχειροκροτήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο των δύο ομάδων.
  Με λάθη η διαιτησία της Λαμπαδαρίου
  ΑΕΤΟΣ : Γεωργόπουλος, Σύρμας (60΄ Ηλιάδης), Μακρής, Μπολοβίνος, Μπερίσα, Μπούκης, Τσολάκου (65΄Γκάνι), Τριαντάφυλλος (70' Κουρκούτης), Μάναλης, Μούτσας, Σιδηρόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας, Γερόλυμος, Μπένας , Σύρος, Σαμιώτης , Παυλάκης (59΄Σταφσουλάι), Μανουλίδης (84΄Τσαραούσης), Λύγκος , Σούφλας, Σκαφτούρος (70΄Σάμιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου