Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Πανόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης με Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε  δύο πεζούς

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Κομοτηνής- Ξάνθης, κοντά στα διόδια Ιάσμου.
 Όπως μεταδίδει το xanthipress.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε
ο κ. Πανόπουλος το οποίο κατά πληροφορίες έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε και σκότωσε δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι φέρεται να διαμελίστηκαν.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι πρίν λίγο,δεν είχαν γίνει γνωστά τα στοιχεία των δύο άτυχων άνδρων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα θύματα είχαν μείνει απο βενζίνη με το αυτοκίνητό τους έξω απο το χωριό Κοπτερό και πήγαιναν στο χωριό τους με τα πόδια μέσα στο δρόμο, ενώ ο μεγαλομέτοχος έρχονταν απο την Αλεξανδρούπολη στη Ξάνθη, προκειμένου να παραβρεθεί στη βασιλόπιτα των Παλαιμάχων στο Le chalet με αποτέλεσμα να τους δει ξαφνικά μπροστά του  και να συμβεί το τραγικό τροχαίο πριμ προλάβει καν να δει τι συμβαίνει... Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει, τραυματίστηκε ελαφρά. Ο ιδιοκτήτης της Skoda βρίσκεται στο νοσοκομείο, εμφανώς σοκαρισμένος, και τραυματισμένος ελαφρά με εκδορές, ενώ του περιστατικού έχει επιληφθεί η Αστυνομί , η οποία διεξάγει την έρευνα, για το θανατηφόρο  τροχαίο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου