Ο Βαγγέλης Ραφτόπουλος στα Καμίνια

Ο Βυρωνιώτης  επιχειρηματίας Βαγγέλης Ραφτόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος  του Ατρόμητου Πειραιά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
 Ο 35χρονος επιχειρηματίας μάλιστα σήμερα παρουσιάσθηκε  στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και δεν απομένουν παρά οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με την απερχόμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Σδρένια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αποχώρησε και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.


 Από την τωρινή διοίκηση σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες,  συνεχίζουν στο πλάι του κ. Ραφτόπουλου οι κ.κ.  Σταύρος Κούκας,  ο κ.  Οδ. Εφραιμίδης, ο κ. Αξιώτης.
 Ο κ. Ραφτόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε πότι θα στηρίξει  την προσπάθεια του Ατρόμητου  για να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία ενώ διαβεβαίωσε ότι έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει τα  το οικονομικό μπάτζετ του συλλόγου.
 Να σημειωθεί ότι  στο προσεχές παιχνίδι με την Προοδευτική, χρέη τεχνικού θα έχει και πάλι ο Αλέκος Λιθόπουλος, ωστόσο  το νέο αφεντικό της ομάδας από την επομένη θα φέρει στα Καμίνια τεχνικό με περγαμηνές, τεχνικό που  φέτος δούλεψε σε ομάδα Β΄ Εθνικής , όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και τον οποίο θα ανακοινώσει το sentrasout σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου