Κέρδισε αλλά δεν ... έπεισε ο Ιωνικός

 Ο Ιωνικός κέρδισε έυκολα με 2-0 την Μύκονο, ωστόσο και πάλι η εμφάνιση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.
 Η μάλλον  απεναντι σε ένα αντίπαλο που δεν μπορούσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, δεν έπεισε, προβληματίζοντας  τους  οπαδούς του με την συνολική εικόνα.
 Χωρίς   φαντασία στο παιχνίδι του, χωρίς καλή οργάνωση στον χώρο του κέντρου, προσπάθησε τις περισσότερες φορές με ανορθόδοξο τρόπο.

 Ωστόσο όπως είπαμε και πιό πρίν κέρδισε εύκολα, αφού η συμπαθής Μύκονος ήταν μιά κλάση κάτω από τα στάνταρ του Ιωνικού
Το 1-0 έγινε στο 17΄ με κοντινή κεφαλιά του Μαρουκάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη, ενώ το 2-0 ήρθε μόλις στο 83΄ με άψογο πλασέ του Καλέργη.
 Πάντως ο Ιωνικός  είχε  σημαντικές ευκαιρίες  που δεν αξιοποίησε.
 Στο 30΄ εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη τράνταξε την δοκό του Παλιούρα, ενώ στο 44΄ πλασέ του  Χρυσάφη  βρήκε την  κάθετη δοκό της Μυκόνου, και στην επαναφορά ο Πολυχρόνης κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ σε κενό τέρμα.
 Στο 67΄ Μαρουκάκης Κατσαβριάς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκήπερ της Μυκόνου τον Παλιούρα.
 Από τον Ιωνικό  ξεχώρισαν οι  Σιμιτζής, Χρυσάφης,  Μαρουκάκης( παρότι ήταν υπέρ του δεόντως ατομιστής), και ο  Καμβύσης  που μπήκε στην επανάληψη.
 Από την Μύκονο φάνηκαν ο γκολκήπερ Παλιούρας, ο ο Γιογιός, κι Βαλαμούτης
  Σχετικά καλή η διαιτησία του Μανιώτη( Ανατ. Αττικής) στο 81΄ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ζουγανέλη της Μυκόνου
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Σκλιοπίδης( 46΄Καμβύσης), Γρομητσάρης, Δημητρίου, Σιμιτζής,  Βασιλείου( 53΄ Κατσαβριάς), Πολυχρόνης, Μαρουκάκης, Χρυσάφης( 65΄ Παπασπύρος), Καλλέργης
 ΜΥΚΟΝΟΣ: Πλαιιούρας, Μυρτύνας, Βαλαμούτης, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης ( 75΄  Χύσας)_, Λαλαής ( 60΄  Παππάς), Βλαχόπουλος, Καράς, Μπάτσιο( 66΄Κυπριτίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου