Ο Κρητικός χειρούργος του λεκανοπεδίου

Ο Ρεθυμνιώτης Σταυρουλάκης κάνει όργια στην Κρήτη
 
Σε χειρούργο όλων των ομάδων Αθηνών - Πειραιά  που τόλμησαν να παίξουν στην Κρήτη  με Κρητικές ομάδες του 5ου, και του 6ου ομίλου αναδεικνύεται ο  Ρεθυμνιώτης ρέφερι ο  Γιώργος Σταυρουλάκης, ο οποιός σφύριξε  χθέςτο ντέρμπι Ηροδότου - Αστέρα Βάρης, με την ομάδα της Βάσης να ωρύεται.
 Δύο δορές ο Περαμαικός, δύο φορές ο Ατρόμητος Πειραιά, η Πεύκη, η Νέα Ιωνία που βρήκαν μπροστά τους
τους Σταυρουλάκη, στην Κρήτη πέρασαν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό..
 Η ανακοίνωση της διοίκησης του Κ. Αστ. Βάρης για την διαιτησία του Σταυρουλάκη στο χθεσινό ματς με τον Ηρόδοτο έχει ως εξής:
 "Ο Κυανούς Αστέρας Βάρης, δεν έχει ασχοληθεί από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση κατά διαιτητών ή παρατηρητών, είναι κατά της φιλοσοφίας μας να ασχολούμαστε με τους άρχοντες των γηπέδων και μαθαίνουμε στα παιδιά μας να κερδίζουν τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο τίμια και παλικαρίσια. Μετά όμως από το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο στάδιο ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Με τέτοιου είδους διαιτησίες το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει πολλά χρόνια πίσω. Ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Κρήτη δεν πρέπει να παίζει παιχνίδια Γ’ Εθνικής ή πιο μεγάλων κατηγοριών. Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα και δεν χρειαζόταν την βοήθεια του κρητικού διαιτητή στο σημερινό παιχνίδι.
Η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να ασχοληθεί επισταμένως με το σημερινό παιχνίδι και τουλάχιστον από εδώ και πέρα όταν παίζουν οι Κρητικές ομάδες στην έδρα τους να μην μπαίνουν διαιτητές και παρατηρητές από την Κρήτη. Ο Αστέρας Βάρης θα συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι και αφοσιωμένος στον στόχο του, να παραμείνει στην Γ’ Εθνική και να είναι σίγουροι διαιτητές σαν τον κ. Σταυρουλάκη ότι δεν θα μας πτοήσουν. Όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο, φίλαθλοι του Ηροδότου έχουν ιδίαν αντίληψη και είδαν από κοντά τα εγκλήματα του κ. Σταυρουλάκη, κατά του Αστέρα Βάρης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου