Στην "Κοκκινιώτισσα" γιορτάζει ο Ιωνικός και οι Rangers

 Στην χοροεσπερίδα των Rangers   θα τιμηθούν η "οικογένεια Σπανού", Γέμελος, Μητροφάνης - Τσιώλης
 
Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις θα είναι η  αυριανή μέρα, η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου για τους φιλάθλους του Ιωνικού. Στη χοροεσπερίδα των Rangers στην "Κοκκινιώτισσα" (7ης Μάρτη 101, Νίκαια) θα γίνει η απονομή του Πρωταθλήματος 2012-13.

Οταν τον Σεπτέμβριο του 2012, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα προσφέρθηκε στον Ιωνικό η δυνατότητα να ανέβει απευθείας στη Γ Εθνική ως ΠΑΕ, οι Rangers επέλεξαν να κατακτήσουν τον τίτλο στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Ετσι κι έγινε, αφού λίγους μήνες αργότερα μετά από μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, ο Ιωνικός αναδείχθηκε πανάξιος πρωταθλητής του 9ου Ομίλου της Δ Εθνικής.
Αν για ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα η επιβίωση του Ιωνικού και ακόμη περισσότερο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν έκπληξη, για τους Rangers ήταν η καλύτερη επιβράβευση του αγώνα που έδωσαν για δύο χρόνια υπηρετώντας την ομάδα από τη θέση της διοίκησης.
Τον άθλο αυτό θα γιορτάσουν την Παρασκευή όλοι οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Σε μια ξεχωριστή τιμητική βραδιά, θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος και η βράβευση παικτών και προπονητή.
Εκτός από τους "φυσικούς αυτουργούς", θα τιμηθούν και άνθρωποι οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην αναγέννηση του Ιωνικού και η βοήθειά τους υπήρξε παράδειγμα για όλους:
- Η οικογένεια Σπανού, που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ιωνικού και όχι μόνο στήριξε στις δύσκολες ώρες, αλλά αποτελεί πλέον τον κύριο χορηγό της ομάδας.
- Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Χίλιος, που επί δύο χρόνια υπήρξε βασικός χορηγός της ομάδας που αγάπησε από μικρό παιδί.
- Ο Σωκράτης Γέμελος, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον Ιωνικό από την ίδρυσή του ως παίκτης, προπονητής, φίλαθλος και τα τελευταία 2 χρόνια στήριξε υλικά και ηθικά την ομάδα.
- Ο Γιάννης Μητροφάνης, που για 20 σχεδόν χρόνια συνέδεσε το όνομά του με τον Ιωνικό από τη θέση του φυσικοθεραπευτή, βάζοντας πλάτη μάλιστα τις 2 τελευταίες περιόδους σε βάρος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Ιδιαίτερη τιμή για τους Rangers, υπήρξε η συγκινητική βοήθεια του Σάκη Τσιώλη, κορυφαίου Ελληνα προπονητή. Ο Τσιώλης, χωρίς να προέρχεται από τα σπλάχνα του Ιωνικού, ανταποκρίθηκε αυτοβούλως στο κάλεσμα αγωνίας των Rangers και όχι μόνο βοήθησε οικονομικά και ηθικά, αλλά υπηρέτησε τον Ιωνικό και ως επίτιμο μέλος της διοίκησης, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα.
Πέρα από την απονομή και τις βραβεύσεις, η βραδιά θα περιλαμβάνει καλό φαγητό, άφθονο κρασί και κέφι μέχρι το πρωί. Οι Rangers ξέρουν να διασκεδάζουν κι αυτό το διαπίστωσαν όσοι παραβρέθηκαν στις δύο προηγούμενες χοροεσπερίδες που έγινε κυριολεκτικά χαμός.

RANGERS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου