"Rangers":Γιώργο Βάστα γερά η Νίκαια στο πλάι σου

Έκρηξη οργής αγανάκτησης στον Πειραιά και ειδικά στην Νίκαια, αλλά και αισθήματα συμπαράστασης και στήριξης διακατέχουν όλους τους φίλους της οικογένειας Σπανού.
 Είναι γενικότερη η αίσθηση ότι  ο Γιώργος Σπανός βάλλεται λόγω μεγαλοσυμφερόντων, στον χώρο του εμπορίου καυσίμων όπου ο πόλεμος είναι  σκληρός, αμείλικτος.

 Πρίν λίγο οι οργανωμένοι φίλοι του Ιωνικού  οι Rangers εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης στον Γιώργο Σπανό, όπου αναφέρονται τα εξής:
"Οταν πριν 2,5 χρόνια ο Ιωνικός βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσε να σωθεί. Ακόμη λιγότεροι πίστεψαν ότι οι Rangers θα μπορούσαν να "αναστήσουν" μια ομάδα που φαινόταν καταδικασμένη.
Ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους Rangers, ήταν ο Γιώργος Σπανός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άλλη ομάδα, στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ιωνικό χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ανταλλάγματα. Εκανε αυτό που ένοιωθε. Οτι κάνει επί χρόνια, σε κάθε Νικαιώτη που βρίσκεται σε ανάγκη και χτυπάει την πόρτα του.
Οι Rangers δεν ξεχνούν. Ο Σπανός στήριξε τον Ιωνικό, όταν όλοι τον χτυπούσαν. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές του, στεκόμαστε όλοι δίπλα του.
Δεν περιμένουμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μας μάθει τι είναι ο Σπανός. Καμία εφημερίδα. Οτι κατηγορητήριο κι αν στηθεί, όση λάσπη κι αν του ρίξουν, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την πίστη ότι θα βγει νικητής από το βρώμικο πόλεμο εναντίον του.
Γιώργο, βάστα γερά. Ολη η Νίκαια βρίσκεται στο πλάι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου