"Rotation" και πεντάρα ο Εθνικός

Χατ-τρικ ο Παυλάκης
Κάνοντας "Rotation" ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης, ο, Εθνβικός έφθασε στο 5-1  επί της Α.Ε. Σαλαμίνας,  γυρνώντας μάλιστα τον διακόπτη στην επανάληψη..
 Οι Σαλαμινιώτες  αιφνιδίασαν  στο Σχιστό,  μόλις στο 5’ όταν βρέθηκαν να προηγούνται με σουτ του Κρούσταλλη, όμως η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στον Εθνικό.

Στο 7’ το σουτ του Ευθύμη Παυλάκη βρήκε  στο δοκάρι,  ενώ  στο 11’ο Σταφσουλάι, αφού κοντρόλαρε άψογα την μπάλα, με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή.
Ο Εθνικός στο 32’ με κοντινή προβολή του Παυλάκη, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Τερεκανίδη μετά από σουτ του Σάμιου έκανε  το 2-1,  το το 3-1  'έγινε στο 35’ με ωραία ενέργεια του Σάμιου, έπειτα απο εξαιρετική συνεργασία με τον Λύγκο.
Ο Παυλάκης  στο 47΄ εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας της Α.Ε. Σαλαμίνας και με σουτ πέτυχε το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Παυλάκης, φτάνοντας στο προσωπικό του χατ-τρικ στο 87’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ξενιτόπουλου και κεφαλιά πάσα από τον Παυλόπουλο.
 Απαρατηρήτητος πέρασε ο διαιτητής Ανδρονικίδης που επέστρεψε με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος (62’ Τσαραούσης), Μπένα, Σύρος (46’ Σκαφτούρος), Ξενιτόπουλος, Πολυχρονίδης, Σούφλας, Σταφσουλάι, Παυλάκης, Σάμιος, Λύγκος (62’ Παυλόπουλος).
 Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Τερεκανίδης,Τσατούλης,Λιάτος,Στεφανίδης, Κρούσταλλης ύσταλλησας,Τρικάμηνας,Ηλιαδάκης,Χανιώτης,Μπούτσης,Μπαρμπέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου