Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ιωνικός - 0-0 με τον Κισαμικό

Την μεγάλη ευκαιρία  να μπεί για καλά στο κόλπο της ανόδου - και πάλι έχασε ο Ιωνικός που έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό.
 Ο Ιωνικός χωρίς  καθαρούς προσανατολισμούς , εγκλωβίσθηκε από την  πολυ καλά στημένη ομάδα του Κισαμμικού, που στην κόντρα ήταν φωτιά.
Πάντως ο Ιωνικός ευκαιρίες είχε για να πάρει το τρίποντο, όπως ευκαιρίες είχε κι ο Κισαμμικός.

 Ωστόσο για τους Νικαιώτες μέσα στην Νεάπολη, και με την στρήριξη του πύρινου κόσμου του, δεν υπάρχει δικαιολογία.
 Μόλις στο 1΄  σε εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη, οι Μαρουκάκης, Καλέργης δεν βρήκαν την μπάλα, πολύ κοντά στην ετσία,ενώ στο 17΄ κεφαλιά του Ατματζίδη μετά από κόρνερ του Χρυσάφη έφυγε άουτ.
 Στο 31΄ ο Στεφανίδης, έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία για τον Κισσαμικό( την  πρώτη απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης, και την δεύτερη σε κόρνερ ομ Σκλιοπίδης), νέα ευκαιρία για τον Κισσαμικό με κεφαλιά του Στεφανίδη στο 33΄ -που  απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης, όπως και ένα δυνατό σούτ του  Στυεφανίδη στο 36΄ .
 Τεράστια ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 39΄ σε  σούτ του Κατσαβριά , με τους αμυντικούς του Κισσαμικού να αποκρούουν πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή, ενώ στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Μπαμπανιώτης  έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πασιαλή που βρέθηκε  μόνος απέναντι του.
 Νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 65΄ με τον γκολκήπερ Λαζαρίδη να προλαβαίνει τον Χρυσάφη, και στην συνέχεια της  φάσης με εξουδετερωμνένο τον τερματοφύλακα της Χανιώτικης ομάδας ο Μαρουκάκης να σουτάρει   άουτ.
 Ο Κισσαμικός στο 79΄έμεινε με 10 παίχτες αφού ο Κόντης πρόλαβε μέσα σε 4 λεπτά που αγωνίσθηκε να πάρει 2 κίτρινες, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Ιωνικός απώλεσε δύο ακόμη ευκαιρίες στο 87΄ με τον Βουτζιώτη, και στον 90΄ με κοντινή κεφαλια του Χρυσ΄'αφη, που πέφυγε μόλις άουτ.
 Από τον Ιωνικό,  ξεχώρισαν οι Ατματζίδης, Μπαμπανιώτης, Χρυσάφης, ενώ από τοιν Κισσαμικό, οι  Ένγκουεμ,  Εσσόνο, Στεφανίδης, Λαζαρίδης
Με λάθη η διαιτησία του  Συμεωνίδη ( Πιερίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης, Σκλιοπίδης,  Κορακάκης, Γρομητσάρης, Σιμιτζής, Καλέργης ( 60΄ Βασιλείου), Κατσαβριάς( 51΄ Πολυχρόνης), Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Μπερνιδάκης (44΄ λ.τρ΄ Βουτζιώτης)
 ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Εσσόνο, ΚαρβουνιάρηςΧολέβας,  Παραλίκης,  Ενγκουέμ,  Μποτονάκης,Κουμπρόσνου, Χατζηλιόντας, Πασιαλής,(72΄ Κόντης), Στεφανίδης( 85΄ Σμίλτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου