Στο "παρατσάκ" ο Ιωνικός 1-0 την Δόξα

Κέρδισε αλλά.....
 Στην εκπνοή του σημερινού αγώνα  με την Δόξα Βύρωνα κατάφερε ο Ιωνικός να βρεί δίχτυα, και να πάρει το τρίποντο που τον κρατά ζωντανό στην υπόθεση της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
 Ο Ιωνικός  μπορέι να είχε την δικαιολογία των σοβαρών αγωνιστικών ελλείψεων( Χρυσάφης, Καλέργης, Γρομητσάρης,
Σκλιοπίδης,Σταμπούλογλου, Ατματζίδης κλπ)ωστόσο η εικόνα  του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν προβληματική.
 Πάντως στο ξεκίνημα του ματς ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος, και στο  πρώτο 20λεπτο έκλεισε την Δόξα στα καρέ της  χάνοντας ευκαιρίες.
Όσο περνούσε η ώρα ο Ιωνικός,  έχανε τον προσανατολισμό του, και δεν απείλησε  την εστία της Δόξας.
Στο 12' από πάσα  του Βουτσιώτη , διαδοχικά σουτ των Μαρουκάκη και Μπερνιδάκη δεν βρήκαν στόχο, στο17΄σούτ του Μαρουκάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Συλογ\άνης, και στο 19΄ μιά βολίδα του Λουσαράκη από 30 μέτρα τράνταξε την συμβολή την δοκό του Ιωνικού.
Στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του Ιωνικού στο πρώτο μέρος, στο 41' ο Μπερνιδάκης σούταρε από αριστερά εντός περιοχής για να πέσει στη γωνία και να αποκρούσει ο Σουλογάνης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός εμφανίστηκε νευρικός  ασύνδετος, και δεν μπόρεσε να κάνει φάσεις, ενώ από το 79' οι Νικαιώτες έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κορακάκης με δεύτερη κίτρινη.
 Λίογο πιό πρίν  ο διαιτητής Σκουλάς ακύρωσε  γκολ που σημείωσε η Δόξα Βύρωνα με εκτέλεση φάουλ του Κατσούδα, αφού ο ρέφερι είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ 
Μικροευκαιρίες για τον Ιωνικό  στο 84' και 89'  με σουτ του Τσαρκάνι και του Καμβύση αντίστοιχα τα οποία απέκρουσε ο Σουλογάνης, για να φθάσουμε στο 90' όταν ο Πολυχρόνης  έπιασε ένα εξαιρετικό σούτ από το ύψος τηςε μεγάλης περιοχής  με τον Σουλογάννη να πέφτει στην  πορεία της μπάλας , αλλά η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα  του, και να λυτρώνει τους φιλάθλους του Ιωνικού που είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται   με την ισοπαλία.
Αρκετά καλή η διαιτηγσία του Σκουλά ( Θεσσαλίας)
Από τον πολύ μ΄τεριο Ιωνικό,  πάλεψαν οι Σιμιτζής, Κωνσταντόπουλος,Κορακάκης, από την Δόιξα ποπυ για δεύτερη συνεχόνμενη αγωνιστική τα χάνει όλα στην εκπονή, άρεσαν οι   Κατσούδας, Γκουντελίτσας, Λουσαράκης ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Κωνσταντόπουλος, Δημητρίου (62' Πολυχρόνης), Κορακάκης, Βουτσιώτης (62' Βασιλείου), Σιμιτσής, Μαρουκάκης, Κατσαβριάς (79' Τσαρκάνι) Μπερνιδάκης.
ΔΟΞΑ: Σουλογάννης, Αναστασίου (62' Σαλαπάτας), Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας (75' Φουντουκίδης), Μακρής, Γκουντελίτσας, Λέσι, Καζνέτσης, Παπατζήμας (69' Μενίκου) Λουσαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου