Εφτάψυχος ο Περαμαικός 1-0 την άτυχη Τριγλία

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο λένε δεν κερδίζει ο καλύτερος, αφού η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας, κανόνας που επιβεβαιώθηκε σήμερα στο Πέραμα, όπου ο Περαμαικός πήρε τεράστια νίκη  επί της Τριγλίας Ραφήνας, που ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το γήπεδο Περάματος.
 Βεβαίως αυτοί που μετράνε είναι οι τρείς βαθμοί τους οποίους πήρε ο Περαμαικός, και διατηρήθηκε ζωντανός στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

 Η Τριγλία έλεγξε το παιχνίδι , πλήρως τον χώρο του κέντρου, δημιούργησε ευκαιρίες , για να σημειώσει γκολ, ωστόσο Περαμαικός στην μιά και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε πέτυχε το χρυσό τέρμα της αναμέρτρησης.
 Ήταν στο 45΄ οταν ο Χατζηγιαννάκος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα πλάγια, για να πηδήξει ο Χάλαρης με και ωραία κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φιλιποπούλου.
 Η Τριγλία δύο φορές τον Μάντζη  απέτυχε από ευνοικές θέρσεις να σκοράρει, όπως και ο Μουλάκης στο 36΄ το σούτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης Μώττος.
 Στην επανάληψη η  πίεση έγινε ασφυκτική απο πλευράς  Τριγλίας,  καθώς είχε την καθολική υπεροχή στον χώρο του κέντρου, ωστόσο ο Περαμαικός είχε άμυνα μπετόν, και με ηγέτη τον σπουδαία Σαμαρά πήρε την νίκη χρυσάφι.
 Ο Μώττος σε  δύο ακόμη φορές που χρειάσθηκε να επέμβει έδειξε  εξαιρετικά αντανακλαστικά.
 Από την Τριγλία που ήταν θαυμάσια  , κι έδειξε στοιχεία εξαιρετικής ομάδα ξεχώρισαν οι Τόσκας, Τσέπας, Μουλάκης,
 Από τον Περαμαικό πυο αποδεικνύεται εφτάψυχος, κορυφαίοι οι Μώττος, Σαμαράς,οι   Χάλαρης, Λαπατάς κι ο Κακλαμάνος που  έδωσε μέχες κι  έτρεξε σαν έφηβος.
Μέτρια η διατησία του Μαρμασόπουλου ( Λάρισας), αν και η ΚΕΔ της ΕΠΟ πάει να τρελάνει τα σωμαστεία, με 1200 ευρώ εξοδολόγιο - ήμαρτον τα σωματεία σηκώνουν τα χέρια ψηλά!!!
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ :Μώττος,  Σαμαράς., Σαμλίδης, Λαπατάς, Χάλαρης,  Ντούμπερετ(70΄ Τοπάλι), Χατζηγιαννάκος, Κακλαμάνος,  Δεμερτζής, Λαμπρινάτος(87΄  Ιατρού)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιπόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας(75΄ Μπαντούνας), Τσέπας,  Σταμπέλος, Σκαφίδας,  Τσιτόφωτος (60΄ Γκίκας), Μάντζης, Μουλάκης Ζέκιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου