Ο Εθνικός 2-1 στο Αμπελάκι

 Ο Εθνικός  πέρασε και από τον Αμπελάκι κερδίζοντας τον πάντα ισχυρό Αμπελακιακό με 2-1,  σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν κάπου 500 φίλαθλοι των δύο ομάδων.
Ο Εθνικός με την στόφα του σίγουρου πρωταθλητή, κέρδισε δίκαια απέναντι στον μαχητικό Αμπελακιακό που πάλεψε το παιχνίδι, ωστόσο  ο Εθνικός έχοντας στο, ρόστερ του  παίχτες με ποιότητα, πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Αμπελακιακός δεν κλείσθηκε, και σε κάποιες στιγμ ές έγινε απειλητικός.
Διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό στο 25΄ , όταν μετά από σέντρα του Γερόλυμου, ο Σκαφτούρος έπιασε την κεφαλιά, για να αποκρούσουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Αμπελακιακού και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λύγκου έφυγε άουτ.

 Το α΄ μέρος κλείνει με καλή ευκαιρία  όταν σουτ στην κίνηση του Παυλάκη, έφυγε άουτ.   Στην επανάληψη ο Εθνικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 49΄ με τον Σκαφτούρο να εκμεταλεύεται την άστοχη έξοδο του γκολκήπερ Καρνέση, να σουτάρει, και τους αμυντικούς των γηπεδούχων , ωστόσο η μπάλα  πέρασε από την  γραμμή της εστίας.
 Πάντως στην συνέχεια της φάσης ο Σούφλας με σούτ την έστειλε στα δίχτυα , όμως το γκολ είχε κατακυρωθεί από την  αρχική φάση.
 O Aμπελακιακός  με αιχμή δόρατος τον εξαιρετικό Θεολόγο Ραπτόπουλο- που όμως ήταν απελπιστικά μόνος του, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66΄ με  εκτέλεση φάουλ του ιδίου που αιφνιδίασε τον Βουτσινά, που απέκρουσε την μπάλα, ωστόσο  μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 67΄ , αλλά το σουτ του Σκαφτούρου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 73΄ ακυρώθηκε  γκολ του Σύρου ως οφσάιντ  Νέα μεγάλη  ευκαιρία για τον Εθνικό στο 76΄ , όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Παυλάκη, ο επερχόμενος Σκαφτούρος με νέα κεφαλιά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Η νίκη για τον Εθνικό ήρθε στο 81΄  όταν ο Σύρος εκτέλεσε φάουλ  και ο νεοεισελθών Παυλόπουλος με έξυπνη κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέση.

Ο Εθνικός στα τελευταία λεπτά έχασε δύο ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες με τον Γκορόγια στο 85΄, και στο 90΄ στην τελευταάι του σούτ που επειχείρησε , ο παίχρτης του Εθνικού,  βρήκε τον συμπάικτη του Παυλόπουλου για να αλλάξει πορεία και να φύγει αόυτ.
 Σχετικά καλή η διαιτησίοα του Σακκά
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ:Καρνέσης,Μελισσουργός,Μπούνταλης,Καρποντίνης, ,Τσίρμπας,Παππάς,,Ραπτόπουλος, Ζώτο,Ψωινος,Παπαθεοχάρης,Λουκάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς, Σπήλιος,ΓερόλυμοςΠολυχρονίδης,Σύρος,. Σαμιώτης,Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος(85΄ Μαριόλης), Μανουλίδης(78΄ Παυλόπουλος), Σκαφτούρος(82΄ Γκορόγιας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου