Η Προοδευτική 3-2 την Μύκονο




Σημαντική νίκη για την Προοδευτική με 3-2 επί της Μυκόνου σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο στις 1 το μεσημέρι στον Κορυδαλλό.
 Να σημειωθεί ότι πρίν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του  πρόσφατα εκελιπόντοις Σεβαστόπουλου, ενώ οι ποδοσφαιριστές φόρεσεσαν μαύρα περιβραχιόνια.


 Η Προοδευτική πολύ καλή στο ξεκίνημα πέταγε φωτιές κι έδειχνε ότι θα καθάριζε σχετικά εύκολα το ματς.
 Στο  20'  από σέντρα του Μακαρωνά  ο αμυντικός της Κυκλαδίτικης ομάδας ο Μπαλής με κεφαλιάπέυτυχε ένα απίστευτπο αυτογκόλ στέλνοντας την μπάλα  στο 'Γ' της εστίας του Παλιούρα.
Η Πρφοοδευτική στο 25΄  με κεδφαλιά του Βούζα σημείωσε  ένα ακόμη γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, ωστόσο το 2-0 ήρθε αμέσως μετά.
 Ο Ποτουρίδης  στο 26 ΄ σχεδόν σε κενό τέρμα πλάσαρε για να διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ, το κόρνερ εκτέλεσε ο Μακαρωνάς και ο Νυφαδόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
 Η Μύκονος μείωσε  ανέλπιστα στο  40΄ όταν ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε  ένα μακρινό  φάουλ που πλάγια θέση που πέρασε από πολλά πόδια, αιφνιδίασε τον Μπαντίκο  για να καταλήξει στα δίχτυα.
 Στην κάτι η αναγκαστική αποχώρηση του Μάμμαλου, κάτι η  έξοδος του πολύ καλού σήμερα Μακαρωνά  έδωσε την ευκαιρία στην Μύκονο να πιέσει  ωστόσο στο  65΄ ο Μπόυμπας με κεφαλιά  πέτυχε το 3-1, ενώ η Μ΄υκονος μείωσε σε 3-2 στο 80 ΄με κοντινή προβολή του Μπάτσι.
 Από την Προοδευτική  ξεχώρισαν οι Μακαρωνάς Βούζας, Μούμπας, Νιφαδόπουλος, από τους Κυκλαδίτες διακρίθηκαν οι  Μπάτσι, Βλαχόπουλος, Βαλαμούτης
Αρκετά καλός ο διαιτητής Γιαννόπουλος, Τριανταφύλλου-Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος, Κατσίβελας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Μάμαλος (46' λ. τρ. Αλεξίου), Βούζας, Ποτουρίδης, Μακαρονάς (65' Κοξαράκης), Νιφαδόπουλος (80' Δικαιόπουλος)
ΜΥΚΟΝΟΣ: Παλιούρας, Μύρτινας, Φιορεντίνος (33' Γιογιός), Μπαλής, Καρατζάς, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Βαλαμούτης, Καρράς (46' Κυπριτίδης), Μπάτσι, Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου