Ο Άτταλος Κυπελούχος στην Δυτ. Αττική

Ο Ατταλος Νέας Περάμου ύστερα απο ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις επικράτησε στο γήπεδο Μάνδρας του Ερασιτέχνη Αστέρα Μαγούλας με 1-0 και στέφθηκε κυπελλούχος Δυτικής Αττικής για το 2014, μπροστά σε περιπου 600 φίλους των δύο ομάδων.

Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αστέρα ο Σωκράτης Ραπτοδήμος που έκανε υπέροχες αποκρούσεις.
Στο 25’ ο Μπαγδάτογλου σούταρε απο το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ραπτοδήμου.Στην συνέχεια στο 32′ σούτ του Μεχμέτογλου άουτ., ενώ στο 52′ είχαμε  εκπληκτική απόκρουση του Ραπτοδήμου μέσα απο την περιοχή σε δυνατό σούτ του Κουσίδη. Νέα απόκρουση στο 60′ του Ραπτοδήμου σε σούτ του Μπαγδάτογλου στο  63′ ξαφνικό σούτ έξω απο την περιοχή του Μεχμέτογλου και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Μιχαήλος σε κόρνερ. Στο 75′ μεγάλη ευκαιρία με τον Γκίνη αφού έκανε άνω-κατω την άμυνα του Ατταλου αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ενα λεπτό αργότερα ο Ατταλος κέρδισε ένα φάουλ έξω απο την περιοχή. Το κτύπησε ο Καρμπλάκας η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και ο Κώστας Ζουραβλιόβ με σούτ σημείωσε το χρυσό γκολ που έκρινε τον τελικό το 0-1. Στο 85′ δυνατό σούτ του Τούση έφυγε  πάνω απο τα δοκάρια. Καλή η διατησία του  Τιμολέων Σταμάτη. Βοηθοί: Αννα Πατέστη-Βάγια Πίπη. 4η: Ζωή Κορέστη.
ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Ραπτοδήμος Σωκρ., Δέδες, Τσαινάκας, Καρίκι, Χάντης Χριστόφ., Μιχαήλος, Χάντης Παν.,Στύλα, Ραπτοδήμος Φώτ., Φίλης(65′ Τσαπάρας), Γκίνης.
ΑΤΤΑΛΟΣ(προπονητής Βαγγέλης Σκλιάς): Πορανίδης, Τζαφέρης(81′Παρασίδης), Φυσαράκης, Δρούγκος, Καραμπλάκας, Δούκας(65′Τούσης), Ζουραβλιόβ, Μεχμέτογλου, Κουσίδης, Μπαγδάτογλου

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Παρατηρητές αγώνα ήταν οι: Νίκος Ευθυμίου Δημήτρης Τσοτσοβιέννας. Παρατηρητής διαιτησίας ο Θανάσης Τζωρτζάκος. Ιατρός του αγώνα ο Νίκος Γιάννενας.
 ***Παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Μάνδρας και Μεγάρων Γιώργος Δρίκος Γιάννης Μαρινάκης, ακόμα οι κ.κ Γιάννης Λινάρδος, Λάκης Οικονομόπουλος, Σωτήρης Πιλιλής, απο την ΕΠΣ Πειραιά ο αντιπρόεδρος  κ.Απόστολος Μαρούλης, και το Μέλος του Δ.Σ  κ.Γιώργος Κουνιάς. Απο τον σύνδεσμο παλαιμάχων Νέας Περάμου και μέλος της Ενωσης Βετεράνων Πειραιά Ανδρέας Γραμματικός κ.α.
 ***Πρίν τον αγώνα τιμήθηκαν απο την ΕΠΣΔΑ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Ανανίας με θητεία σε Δάφνη Ερυθρών-Μανδραικό και Θρασύβουλο και Χρήστος Νοδάρας με θητεία σε Μανδραικό και Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου