Παροξυσμός στον Εθνικό για τον Τελικό

Παροξυσμός στον Εθνικό για τον Σαβατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά στο  Γ. Καραισκάκης, με τον ιστορικό σύλλογο να κινείται πάνω στην διεξαγωγή του σημαντικού αγώνα κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού.
 Είναι η 3η συμμετοχή του Εθνικού στον τελικό του Πειραιά, τα τελευταίασ χρόνια, και αυτήν την φορά  στον Πειραιά πιστεύουν ότι ήρθε η μεγάλη ώρα, για την κατάκτηση του πρώτο φετινού τροπαίου.
 Στον Εθνικό δεν το κρύβουν ότι για φέτος  ο στόχος είναι το τρεμπλ, που σημαίνει κύπελλο - πρωτάθλημα - άνοδος στην Γ΄ Ε θνική.
 Η ομάδα έχει  ατσαλώσει, το ρόστερ της είναι το καλύτερο
πυο θα μπορούσε να έχει ο Εθνικός,  στον πάγκο ο έμπειρος Μαργαρίτης Χατζηαλέξης,και κοντά τους μιά διοίκηση που δείχνει να κάνει τα δύσκολα .. εύκολα.
 Φυσικά το μεγάλο όπλο των Πειραιωτών είναι ο πύρινος κόσμος του Εθνικού που μπορεί, οι πίκρες να τον  έχουν απομακρύνει  από το γήπεδο, ωστόσο ένα σκίρτημα περιμένει , για να πάθει την θέση του στην εξέδρα.
 Γύρω στους 2500 φιλάθλους περιμένουν  στον Εθνικό το Σαββάτο, με τους φιλάθλους του  φιλοξενούνται στις θύρες 21-22-23.
 Τα εισιτήρια  κοστίζουν μόλις 3 ευρώ, έχει ξεκινήσει η προπώληση από τα γραφεία τους συνδέσμους και τα στέκια των Εθνικών, ενώ το Σαββάτο  στα εκδοτήρια της Θύρας 25( στην πλευρά του Ηλεκτρικού, θα διατίθονται  εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του Εθνικού.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου