Ο Γιακουμάκης "καθάρισε" τον Ιωνικό

 Με ηγέτη και σκόρερ τον Πέτρο Γιακουμάκη, τον οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Ιωνικός, ο Ατσαλένιος  πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στους Νικαιώτες που παρουσιάσθηκαν "παγωμένοι' στο Ατσαλένιο.
 Ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον Ιωνικό που απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από τυην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου. 
Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 16΄ ο Βουτζιώτης
έβγαλε ωραία σέντρα στον Ατματζίδη που με κεφαλιά εξ΄ επαφής έστειλε την μπάλα στην δοκό του Σινάνη
  Στο 35΄ Π. Γιακουμάκης με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Αδαμόπουλο δίνοντας το προβάδισμα στον Ατσαλένιο.

 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 66΄ με σούτ του Μπερνιδάκη που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στα τελευταία λεπτά  οι Νικαιώτες να πιέζουν ασφυκτικά, και τον Ατσαλένιο να χτυπά με τον κορυφάιο Πέτρο Γιακουμάκη.
 Ο Π. Γιακουμάκης στο 79΄ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το φάουλ του Μπουτσάκη και με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά και τα τέρματα της ομάδας του, κι ο ίδιος στο 84΄ εκμεταλεύθηκε την σέντρα Καργυωτάκη ο Π, Γιακουμάκης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0 και να σημειώσει χατ-τρικ 
ΠΟΑ: Συνάνης, Χαλκιαδάκης (25′ λ.τ. Καρβελάς), Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης (87’ Πλουσής), Γιακουμάκης Π., Συσκάκης (76′ Βρεττός Ν.), Καργυωτάκης.
ΙΩΝΙΚΟΣ : Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Γρομητσάρης (75′ Κατσαβριάς), Μακρής, Σιμιτσής, Βασιλείου, Πολυχρόνης (46′ Χρυσάφης), Μπερνιδάκης, Βουτσιώτης (46′ Καλλέργης), Κορακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου