Λουκέτο βάζει ο Μονεμβασιώτης στην Πεύκη

Έχασε και ουσιαστικά πραναγγείλει το λουκέτο του συλλόγου η διοίκηση της Πεύκης.
 Μιά ήττα που ασφαλώς στέλνει την  Πέυκη και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της Αθήνας, μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν φαίνεται να περιμένουν την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά θα το κάνουν από μόνοι τους τώρα - ενδεχομένως από την ερχόμενη εβδομάδα αποσύροντας την ομάδα από το πρωτάθλημα.

 Οι της Πεύκης κάνοντας την αυτοκριτική τους αναγνωρίζουν ότι απέτυχαν παταγωδώς στις επιλογές τους και τον προγραμματισμό τους, κάτι άλλωστε φυσιολογικό αρκεί να  δεί κανείς ότι μέχρι τώρα στην Πέυκη πρόλαβαν και παρέλασαν 4 τεχνικοί.
Δυστυχώς για ακόμη μιά φορά αποδεικνύεται ότι δεν αρκεί στο ποδόσφαιρο η οικονομική ευχέρεια.
 Είναι απαραίτητη η γνώση του αντειμένου, η καλή οργάνωση, η στήριξη και ειδικά για το ποδόσφαιρο είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, η δυναμική του κόσμου είναι αναμφισβήτητα τεράστιο πλεονέκτημα για όσες ομάδες την έχουν
Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοικούντων της Πεύκης, που - ουσιαστικά αδειάζει τους παίχτες του συλλόγου έχει ως εξής:
''Συγχαίρουμε δημόσια το φίλο σωματείο του Βύρωνα για την παλικαρίσια νίκη επιβίωσης που επέτυχε επί του σωματείου μας. Ανακοινώνουμε επίσημα την παραίτηση του Δ.Σ. και την οριστική αποχώρηση των ελάχιστων φίλων και χορηγών που στήριξαν την προσπάθεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, όπου η ομάδα μας είχε συνεχείς επιτυχίες.
Κλείνει ένας κύκλος και ελπίζουμε μελλοντικά να ανοίξει ένας άλλος ακόμα πιο επιτυχής με νέους ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά την φετινή χρονιά, στην οποία η ομάδα μας υποβιβάστηκε και έχασε την κατηγορία, οφείλουμε να ομολογήσουμε την αποτυχία της διοίκησης μας. Παράλληλα, οφείλουμε να αναδείξουμε την προκλητική αδιαφορία των ποδοσφαιριστών μας. Αν δει κανείς το ρόστερ των ποδοσφαιριστών που παρέλασαν από την ομάδα μας φέτος, καταγράφονται τα εξής:
1.Ένας αθλητής από την Super League με συμμετοχές στην Super League ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ.
2.Δέκα αθλητές από ομάδες Football League
3.Δέκα αθλητές από ομάδες Γ' Εθνική
4.Δέκα αθλητές από την 'Δ Εθνική και 5 νέοι αθλητές μικρής ηλικίας
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί φάνηκαν ανίκανοι, ανάξιοι, δηλοί και προκλητικά αδιάφοροι και το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν είχαν πρόβλημα. Επιθυμία δική μας είναι αυτοί οι αθλητές να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα με το σήμα του σωματείου μας. Ξεκινούμε ενέργειες προκειμένου η ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες για το μέλλον. Τέλος, οφείλουμε να 'ευχαριστήσουμε' και το 'φίλαθλο' κοινό της πόλης μας για την 'θερμή υποστήριξη' στον αγώνα επιβίωσης που έκανε το σωματείο τους τελευταίους μήνες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 7 εισιτήρια έκοψαν οι Πευκιώτες φίλαθλοι για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον κρίσιμο αγώνα με τον Βύρωνα. Με λίγα λόγια χωρίς φιλάθλους και χωρίς παίκτες με κίνητρο, δεν πάμε πουθενά. Για αυτόν τον λόγο, αποχωρούμε και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και όλους αυτούς που αδιαφόρησαν για την προσπάθεια μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου