Ηρόδοτος: "Θλιβερά τα όσα έγιναν στην Μάνδρα"

 Για κατάσταση ζούγκλας  στην Μάνδρα μιλάει ο επίσημος Ηρόδοτος, λίγες μέρες μετά τον μεταξύ τους επεισοδιακό αγώνα.
Η ανακοίνωση-καταγγελία του Ηροδότου, που εστάλη στην ΕΠΟ και στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος με λύπη αλλά και με αγανάκτηση, καταγγέλλει τα όσα θλιβερά συνέβησαν κατά την ανάπαυλα του αγώνα της ομάδας μας με τον Μανδραϊκό. Σκηνές που θυμίζουν ζούγκλα και γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων εισέβαλαν «φίλαθλοι» του Μανδραϊκού (η αστυνομία τι έκανε;) και μαζί με μέλη του Δ.Σ. του παραπάνω σωματείου, πρωτοστατούντος του «κυρίου» προέδρου ΛΙΑΣΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, προσπάθησαν να εισβάλλουν και στην αίθουσα των αποδυτηρίων της ομάδας μας.
Έξω από τα αποδυτήρια, πριν προλάβουν τα μέλη της αποστολής να μπουν σε αυτά, επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή μας, ΚΟΖΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ.
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΞΗΣ, στην προσπάθειά του να προστατέψει τον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή μας αλλά και ολόκληρη την αποστολή, δέχθηκε επίθεση με γροθιές και κεφαλιές από τον «κύριο» ΛΙΑΣΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, πρόεδρο του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ, προκαλώντας του αιμορραγία στην μύτη.
Καταγγέλουμε την παντελή έλλειψη προστασίας της αποστολής της ομάδας μας από την αστυνομία. Μας προξένησε εντύπωση και απορία, γιατί τα όργανα της τάξης αποκαλούσαν τους «εισβολείς» με το μικρό τους όνομα, προσπαθώντας «με τα μάτια» να επιβάλλουν την τάξη και γιατί δεν ζήτησαν ενισχύσεις από το Α.Τ. Μάνδρας.
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΞΗΣ, αιμορραγώντας μέσα από τα αποδυτήρια, τρομοκρατημένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου μας στο Ηράκλειο Κρήτης, προτρέποντάς τον να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Μάνδρας για να ζητήσει ενισχύσεις.
Ο Γ.Γραμματέας της ομάδας μας, επικοινωνώντας με το παραπάνω Α.Τ., έλαβε την απάντηση ότι δεν συντρέχουν λόγοι αποστολής ενισχύσεων, αφού δεν υπάρχει ενημέρωση από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο γήπεδο.
Είναι τουλάχιστον αδιανόητο και εξοργιστικό, εν έτη 2014, να επιχειρείται και να επιτρέπεται εισβολή οπαδών στο χώρο των αποδυτηρίων της αντιπάλου ομάδας, καθώς και να δέχονται επίθεση αντί προστασίας από τα μέλη της διοίκησης του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ.
Δεν νομίζουμε, κύριοι του ΜΑΝΔΡΑΊΚΟΥ, στον αγώνα του α’ γύρου να δεχθήκατε ύβρεις, προπηλακισμούς και αφιλόξενη συμπεριφορά από τον πρόεδρο και από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας.
Ακόμα και αν τα παραπάνω για σας αποτελούν συνήθεια για τις ομάδας που φιλοξενείται, προκειμένου να κατακτήσετε εναγωνίως τους βαθμούς της νίκης που τόσο έχετε ανάγκη, είναι ντροπή σας με τέτοιες κλιματικές συνθήκες (πολύ ζέστη), να στερείται λίγο νερό στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, το οποίο είναι αγαθό του Θεού.
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές και όργανα να επιληφθούν άμεσα του θέματος, που αποτελεί ισχυρό πλήγμα στο γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΠΑΣΑ Ηρόδοτος
Αντώνης Σεκέρης-Πρόεδρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου