"Χρυσώνει" ο Κουντούρης τους παίχτες για σωτηρία

 Πληρωμές και έξτρα πρίν 10 χιλιάδων για την νίκη με Ραφήνα

Έξτρα πρίμ θα μοιοράσει η διοίκηση του Περαμαικού στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με την πολύ σπουδαία νίκη επί της Τριγλίας Ραφήνας σε μιά προσπάθερια να ανεβάσει την ψυχολογία των πα;ιχτών ενόψει των 10 τελικών που απομένουν.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  στους ποδοσφαιριστές θα  γίνει κανονικά μισθοδοσία, ενώ θα τους δοθεί και έξτρα πρίμ 10.000 ευρώ.

 Η αλήθεια είναι ότι το αφεντικό του Περαμαικού ο κ. Θοδ. Κουντούρης, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσει τον Περαμαικό στην Γ΄ Εθνική.
Να σημειωθεί ότι ο κος Κουντούρης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την ημέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια  του πολυτελέστατου αναψυκτηρίου  που δημιουργεί για λογιαριασμό του Περαμαικού, και το οποίο αναμένεται να γίνει το στέκι όλων των Περαμαικών.
 Από εκεί και πέρα στον Περαμαικό ναι μέν κέρδισαν την Τριγλία Ραφήνας, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας ο κ. Παπακαλοδούκας προβληματίσθηκε από την μέτρια εικόνα της μερσαίας γραμμής, αντίθετα εξαιρτετική ήταν η παρουσία όλης της αμυντικής γραμμής.
 Ο Περαμαικός αυτήν την αγωνιστική κάνει το ρεπό του,  έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στα λάθη που γίνονται ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου