Ο Ηρόδοτος διέσυρε τον Περαμαικό

Ο Ηρόδοτος  στο ουδέτερο ουσιαστικά γήπεδο των Αρχάνων διέσυρε τον Περαμαικό τον οποίο συνέτριψε με 5-0.
 Ο Περαμαικός  δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, κι είναι χαρακτηριστικό ότι από το 15΄ βρέθηκε να χάνει με 0-2 πληρώντας τραγικά λάθη στην αμυντική του γραμμή.Η ομάδα  του, Ηρόδοτου έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις της
ελέχοντας πλήρως τον χώρο του κέντρου, καιυποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο τον Περαμαικό, που πρίν καλά - καλά καταλάβει τι είχε  γίνει είχε χάσει το ματς.
Ο Ηρόδοτος  κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' με κεφαλιά πάσα του Κούρτι μετά από κεφαλιά πάσα του Πήλιου. Το 2-0 έγινε στο 15'με τον Ζαφειρη να προλαβαίνει τον εξερχόμενο Μότο και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ηρόδοτος συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο και στην επανάληψη, καθώς στο 51 ο Κούρτι εκτέλεσε φάουλ με τον Πηλιο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 έγινε με μακρινό σουτ του πολύ καλού και στο σημερινό παιχνίδι Κούρτι. Διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ηροδότου έδωσε το πλασέ του Χαρίτου στο 81' που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
HΡΟΔΟΤΟΣ: Zαφείρης, Χατζηβασίλης, Αχιλέως, Γεωργόπουλος(64 Μπινιχάκης), Χαρίτος, Βελέτης, Κοζυράκης, Κούρτι, Ζαφείρης(73 Προβιδάκης), Μωραίτης, Πήλιος(65 Κλίνης)
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μώτος, Σαμαράς, Σαμλίδης( 60΄ Ιατρού), Λαπάτας, Χάλαρης, Ντουπερετ, Δημγκιοκάς, Χατζηγιαννάκης, Κακλαμάνος, Σιδέρης(46 Σεβάι), Λαμπρινάτος(68 Δεμερτζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου