Όλοι οι δρόμοι οδηγούν Καραισκάκη

Όλα είναι έτοιμα για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά ανάμεσα  σε ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, που ως γνωστόν διεξάγεται στο γήπεδο Γ. Καραισκάκης( ώρα 15.00)
 Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά καλεί   όλους  τους φίλους του Πειραικού Ερασιτεχνικού


Ποδοσφαίρου να  έρθουν στο «Γ. Καραισκάκης»,  και να τιμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία Ποδοσφαιρική γιορτή της Ένωσης.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 34-35

 Οι Ακαδημίες  των σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα εισέλθουν χωρίς εισιτήριο  από τις θύρες του γηπέδου 34, 35 συνοδευόμενοι αποκλειστικά από ένα η δύο  μέλη του σωματείου.
Οι επίσημοι ,  τα μέλη του Δ.Σ. των δυο σωματείων (κάτοχοι προσκλήσεων VIP χρώματος χρυσαφί ως και οι έγγραφες προσκλήσεις της Ε.Π.Σ.Π) θα εισέλθουν από τη θύρα VIP (Α & Β) του γηπέδου.
Οι φίλαθλοι του  σωματείου  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ , κάτοχοι προσκλήσεων – ακαδημιών_ και εισιτηρίων  χρώματος Κίτρινο  θα εισέλθουν  από τις θύρες 4, 5,& 6.
Οι  φίλαθλοι του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κάτοχοι προσκλήσεων -ακαδημιών  και εισιτηρίων  χρώματος μπλε θα εισέλθουν από τις θύρες 21, 22 & 23
Το εισιτήριο για τον Τελικό αγώνα είναι 3 Ευρώ
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν ώρα 13.00.
Για τη διάθεση εισιτηρίων ΜΠΛΕ στις θύρες 21, 22 και 23 θα λειτουργήσει το ταμείο στη θύρα 25 ( προς την πλευρά του Ηλεκτρικού )και για την διάθεση εισιτηρίων ΚΙΤΡΙΝΩΝ τις θύρες 4 , 5, 6, θα λειτουργήσει το ταμείο – Μπούθ απέναντι από τα γηπεδάκια 5Χ5(προς  την πλευρά της Πειραιώς).


Ενημέρωση για τα Μ.Μ.Ε.
 
 Επίσης γίνεται  γνωστό ότι  οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι,  και γενικά τα ΜΜΕ που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τον Τελικό Κυπέλλου, θα φιλοξενηθούν στην ΘΥΡΑ 32, όπου βρίσκονται τα δημοσιογραφικά Θεωρεία, σε θέσεις που θα έχουν  διαμορφωθεί,  λόγω έργων στα συγκεκριμένα θεωρεία .
 Φωτορεπόρτερ που θα θελήσουν να  εισέλθουν στον αγωνιστικό «Γ. Καραισκάκης « θα μπορούν να το κάνουν μόνο εφόσον παρουσιάσουν στην υπεύθυνο που θα υπάρχει στην ρεσεψιόν στον χώρο των  «VIPS» απαραίτητα την διαπίστευση της Ε.Π.Σ.Π, και την  επαγγελματική τους ταυτότητα( Ένωση Φωτορεπόρτερ, ΠΣΑΤ, ΕΣΙΕΑ), και θα λάβουν το ειδικό γιλέκο. 
 



                                                    Το Μatch Ρrogramme του Τελικού  Στις θύρες εισόδου των φιλάθλων στο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»4-5-6, 21-22-23, και Vips  θα  διατίθεται το  Μatch Ρrogramme του Τελικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου