Τάζει ψίχουλα το κατεστημένο στον πεινασμένο κόσμο

Ξεκινάει η εξαπάτηση, την  ώρα που"νταηλίκι" βάζουν χέρι στους τραπεζικούς λογαριασμούς ανέργων, και φτωχών. ΝΤΡΟΠΗ!!
Οπως αντιλαμβάνεσται πλέον βρίσκόμαστε σε προεκλογική περίοδο( Δημοτικές,  Ευρωεκλογές), κι ως εκ τούτου το θέμα πλέον της Τρόικας, της κας Μέρκελ, είναι το πώς θα εξασφαλλίσουν την ζωή της Υποτακτικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
 Και ήδη ξεκίνησαν οι παροχές του πλεονάσματος στους πεινασμένους στους άφραγκους στους άνεργους που δεν έχουν να πιούν καφέ..
 Ο βασικός στόχος εξαπάτησης είναι οι μικροσυνταξιούχοι, τα γεροντάκια, οι παλαίμαχοι της ζωής στους  οποίους θα προσφέρουν 200-300 ευρώ.
Αυτοί που είναι εύκολο να μεταπεισθούν και να ψηφίσουν υπέρ τους μιλώντας για έξοδο απ΄'ο την κρίση κι "ΟΛΑ ΚΑΛΆ"
Πώς μπορούμε να μιλάμε για έξοδο από την κρίση όταν έχουμε ποσοστά ανεργίας περί το 28%.
Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί δημιουργούν τη ψευδαίσθηση ότι «το πρόβλημα, λίγο-πολύ, λύθηκε ή λύνεται» και ότι «όπου να ‘ναι βγαίνουμε από την κρίση» καλλιεργώντας προσδοκίες για διανομή προσόδων.»
«Το παραγωγικό πρόβλημα της χώρας όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί αλλά δεν ξεκίνησε καν να επιλύεται.»
Όταν το κράτος με το «έτσι θέλω» έχει βάλει χέρι σε καταθέσεις υπερφορολογώντας μη εισοδήματα, όταν έχει «φεσώσει» όλη την αγορά καθυστερώντας άμεσες υποχρεώσεις, όταν έχει εξαϋλώσει την κοινωνική περίθαλψη, όταν έχει οδηγήσει την παιδεία σε κατάρρευση, έχει εκτινάξει το κόστος χρήσης βασικών δημόσιων υποδομών (π.χ. διόδια) και έχει υποβαθμίσει θεμελιώδεις κρατικές υπηρεσίες προς πολίτες και παραγωγικές επιχειρήσεις, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για πλεόνασμα. 
Ο Πρωθυπουργός «μοιράζει» από εικονικό απόθεμα, η ΝΔ και ο Βενιζέλοπς( ΠΑΣΟΚ όπως  καταλαβαίνει κανείς δεν υφίσταται)συγκυβερνούν ήδη. Και οι δυο εξαπατούν τους πολίτες υποσχόμενοι ανύπαρκτα χρήματα όταν η παραγωγή συρρικνώνεται και η ανεργία καλπάζει
 ΝΤΡΟΠΗ!! και Προσοχή λοιπόν από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου