Κυπελλούχος η Λάρισα 2-1 τον Πανελευσινιακό

Σοβαρά επεισόδια,   με συμπλοκές φιλάθλων της ΑΕΛ με τα ΜΑΤ

Η Λάρισα κατέκτησε το 1ο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στον σημερινό επεισοδιακό τελικό που ολοκληρώθηκε πρίν λίγο στο Δημ. Γήπεδο της Λειβαδιάς τον Πανελευσινιακό με 2-1.
Μεγάλος πρωταγνιστής για την Λάρισα ο Στεφανίδης που 
σημείωσε και τα δυο γκολ για την ομάδα του.
 Περίπου 2500 φίλαθλοι βρέθιηκαν στην Λειβαδιά, με την συντρική πλειοψηφία των φιλάθλων να είναι Λαρισαίοι φίλαθλοι( γύρω στις 2.200)
 Να σημειωθεί ότι λίγο μετά το 1-0  για την Λάρισα  είχαμε σοβαρά επεισόδιαι, ικαι ο διαιτητής του τελικού ο κ. Σελίμος διέκοψε για 15 λεπτά στον αγώνα, λόγω συμπλοκών των οπαδών της ΑΕΛ με τις αστυνομικές δυνάμεις, και τα ΜΑΤ ενώ μερικοί εξ αυτών των φιλάθλων  είχαν μπει και στον αγωνιστικό χώρο.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο τελικός για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα καθώς μόλις στο 4’ ο Καρακατσάνης ανατράπηκε από τον Στουρνάρα στην περιοχή, με τον Λάκωνα διαιτητή Σελίμο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανίδης που νίκησε τον Τσαλκιτσίδη ανοίγοντας το σκορ.
Το παιχνίδι όπως είπαμε λίγα λεπτά αργότερα (στο 8’) διεκόπη λόγω των επεισοδίων, ενώ όταν ξανάρχισε το οι παίκτες του Πανελευσινιακού κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια σχεδόν αμέσως μετά την επανέναρξή του καθώς στο 21’ όταν  ο Ρούσσης ανέτρεψε τον Κουσκούνα, τον Σελίμο να υποδεικνμύει υτο πέναλτι  με τον Κουσκουνά  να εκτελεί το πέναλτι γράφοντας το 1-1. 
Η ΑΕΛ απάντησε γρήγορα κι έτσι στο 28’  μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Στεφανίδης, με κεφαλιά νίκησε τον Τσαλκιτσίδη, που έκανε έστοχη έξοδο,  διαμορφώνοντας το 2-1. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανελευσινιακός ήταν φανερό πως είχε μπει με διάθεση να πιέσει και να τα παίξει όλα για όλα. Μάλιστα έφτιαξε δύο, τρεις ευκαιρίες συνολικά αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σικαλιά που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί κρατώντας το 2-1 για την ΑΕΛ η οποία παίζοντας αμυντικά είχε παθητικό ρόλο στο ματς.
 Από, την Λάρισα εκτός του σκόρερ Νέστορα Στεφανίδη, ηρωικός ο βετεράνος Κώστας Νεμπεγλέρας στραθερός ο Σικαλιάς, και  αρκετά καλοί οι Γκούρτσας .
 Από τον Πανελευσινιακό ξεχώρισαν οι Κουσκουνάς, Κοκίνης, Αλεξανδρόπουλος
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/3374-kypelloyxos-g-ethnikis-i-larisa

ΑΕΛΑΡΙΣΑ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Σιάκας, Ρούσσης, Μήτσης, Πατηνιώτης (72'Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Καρακάτσανης (61'Πλιάγκας), Στεφανίδης, Γκούρτσας (88' Αραμπατζής)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Γιαννούλης (46' Κωνσταντινίδης), Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μακρίδης, Ριζογιάννης (61' Δουκάκης), Κουσκουνάς, Σουλελές (70' Ουέλιγκτον), Αλεξανδρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου