Δεν χαμπαριάζει ο Κισσαμικός 2-1 στα Καμίνια

Μεγάλο διπλό στα Καμίνια επί του Ατρομήτου Πειραιά, πέτυχε ο Κισσαμικός κερεδίζοντας με 2-1 , και πλέον οι Πειραιοώτες έχοντας το δυσκολότερο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες ποπυ παλεύουν για την σωτηρία, απειλούνται με υποβιβασμό κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

 Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο α΄ μέρος  ωστόσο στην επανάληψη οι Χανιπώτες αιφνιδίασαν, με τον Κόντι, και προηγήθηκαν στο 49΄ ,ενώ με ωραία προσπάθεια του Χατζηλιόντα στο 74΄ πέτυχαν το 0-2.
 Ο Ατρόμητος μείωσε στο 86' με τον Λοιζίδη, αλλά ο Κισσαμικός άντεξε και πήρε τη νίκη.
 Με λάθη η διαιτησία του  Μπλούνα ( Φθιώτιδας)
 Στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση, και μάλιστα τα αποδυτήρια πολιορκήθηκαν από εξαγριωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου, που τα έβαλαν και με τους παίχτες του Κισσαμικού 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Γκιόκας, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός Γ., Γεωργούλης, Στρατής, Κακαβάς, Λοιζίδης, Παντελίδης (79' Ράπτης), Γεωργιάδης (64' Ευθυμιάδης), Μυλωνάς (75' Δανάσης)
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Κουμπρόγλου, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Παραλίκης, Αλμπερτ (46' Τσικουδάκης), Μποτωνάκης, Στεφανίδης, Χατζηλιώντας, Πασιαλλής, Κόντι (65' λ.τρ. Κοκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου