Έμοιαζε Νεάπολη ο Άλιμος αλλά ο Ιωνικός δεν μπόρεσε..

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκονται πλέον οι Τράχωνες που επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι του Ιωνικού με 2-1 στο γήπεδο του Αλίμου,που πάντως θύμιζε Νεάποιλη, αφού κατακλύσθηκε από τους 500 και πλέον φανατικούς φίλους  του Ιωνικού
, με τους γηπεδούχους Τράχωνες να έχουν δεν  έχουν 150 άτομα.


Ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στους Τράχωνες που  επέλεξαν να παίξουν αμυντικά, και βγαίναν μπροστά με ξανφικές, αλλά φαρμακερές  αντεπιθέσεις.
Στο 35' οι Τράχωνες άνοιξαν το σκορ με τον Σαγανά , ωστόσο λίο πιό πρίν ο Μαρουκάκης έχασε την ευκαιρία του αγώνα για τον Ιωνικό.
Στην επανάληψη οι Νικαιώτες τα έπαιξαν όλα για όλα , και κατάφεραν  να ισοφαρίσουν σε 1-1 με γκολ του Χρυσάφη στο 57',. κι ενώ ο Ιωνικός πίεζε για το 1-2, στο  75' οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Σαπαλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μπαλιά του Δρυμούση, και αδράνεια στην αμυντική γραμμή των Νικαιωτών Ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία να αποδράσει με την ισοπαλία από τα νότια προάστια όμως δεν τα κατάφερε αφού στο 87' ο Χρυσάφης έχασε πέναλτι. Πλέον οι Νικαιώτες αποχαιρετούν τον τίτλο αφού η διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή βρίσκεται στους εννέα βαθμούς.
 Αρκετά καλή η διαιτησία; του Σέζου ( Κιλκίς) 
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας, Γαρβιήλ, Γούλας, Καλλιπολίτης (Μπούκουρης), Καραμέρης, Σαπαλίδης (90' Μανωλιάδης), Μπραντάν (62 Δρυμούσης), Σαγανάς.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Ατσαμτσίδης, Σκλιοπίδης, Κορακάκης, Γρομητσάρης Σιμιτσής (70' Κατσαβριάς), Βασιλείου, Παπασπύρου, Μαρουκάκης, Χρυσάφης,Τσαρκάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου