Με Ασπρογέρακα το Χαιδάρι

Ο Γιώργος Ασπρογέρακας θα είναι ο νέος τεχνικός στ ο Χαιδάρι μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Αρζένη, και ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα των Δυτ. Προαστείων στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σαββάτο κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών και στην συνέχεια στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν.
 Ο Ασπρογέρακας ήταν ο μέχρι πρότεινος συνεργάτης του Αρζένη, και παράλλληλα ο τεχνικός της Εφηβικής ομάδας του Χαιδαρίου, κι εκτιμάται ότι μπορεί να τα καταφέρει θαυμάσια.

 Εν τω μεταξύ με αφορμή την απαοχώρηση του κ. Αρζένη η διοίκηση του Χαιδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση όπου να φέρονται τα εξής:"Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Αρζένη για την μέχρι τώρα προσφορά στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, μιας και ο κ. Αρζένης αγωνιστικά ήταν απόλυτα πετυχημένος. Ανέλαβε πέρυσι στον α' γύρο τις τύχες της ομάδας, όταν αυτή βρισκόταν στην προτελευταία θέση και με πορεία πρωταθλητισμού ο Α.Ο.Χ. τερμάτισε στην 5η θέση. Φέτος, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας ο Α.Ο.Χαιδαρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα το πιστώνεται".
Οι κακιές γλώσες
 Οι "κακές γλώσσες" πάντως λένε ότι το  διαζύγιο των δύο πλευρών οφείλεται στις κακές σχέσεις που  δημιουργήθηκαν τελευταία στις σχέσεις του τεχνικού Κ. Αρζένη, με τον  πρόεδρο του συλλόγου κ. Σπίνουλα, κι ο οποίος  θεώρησε ότι έπρεπε να υπάρξει αλλαγή προπονητή εδώ και τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου