Από την κόλαση.... στον παράδεισο μέσω Σιταποθηκών

Συγκλονιστικές στριγμές  στην Χαραυγή, στο φινάλε του αγώνα Οδηγήτριας - Ερμή 0-1, με τους παίχτες και τους παράγοντες της Οδηγήτριας να μην πιστεύουν ότι δεν πήραν την πολυπόθητη ισοπαλία που θα τους χάριζε τον τίτλο, αφού η νίκη του του Μοσχάτου θεωρούνταν δεδομένη..

 Όμως στο άκουσμα της λήξης του αγώνα Ολυμπιάδας - Μοσχάτου 2-2, τα πάντα μετατράπηκαν σε ένα ατελείωτο πανηγύρι, αφού επρόκειτο για την  πιό γλυκειά ήττα της Οδηγήτριας  που στέφθηγκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της.
 Όλε , σαμπάνιες,  απίστευτες στιγμές για την ιστορική Οδηγήτρια που  μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο.
Όπως είπαμε  στην Οδηγήτρια αρκούσε μόλις η ισοπαλία κόντρα στον Ερτμή που   δεν είχε τίποτε να χάσει.
 Τα πόδια βαριά των παιχτών της Οδηγήτριας, το άγχος πολύ κι έτσι ο Τσατσαρωνάκης εκμεταλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα της Οδηγήτριας, και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 στο 18΄.
 Προσπάθησε η Οδηγήτρια, για να χάσει μοναδική ευκαιρία με τον Χατζάκη στο 35 ΄.
 Ελαφρά καλύτερη στην επανάληψη η Οδηγήτρια, καλά στημένος ο Ερμής και στο 70 ΄ το συγκρότημα του Τέλη Μελά έχασε διπλή απίστευτη ευκαιρία, ο Δημόπουλος από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα στην  αριστερή κάθετη δοκό της Οδηγήτριας, και στην επαναφορά ο Χατζάκης, σούταρε για να αποκρούσουν πάνω στην γραμή οι αμυντικοί τοιυ Ερμή.
 Η Οδηγήτρια στα τελευταία λπετά  ήθελε αλλά έδειχνε να μην μπορεί, ωστόσο η λύτρωση όπως είπαμε ήρθε από τις Σιταποθήκες.
 Ρεσιτάλ  διατησίας από τον Τάσο Παπανδριόπουλο, και τους βοηθούς του Κοντιζά, Κουτσόπουλο
 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Γρίβας, Χανιώτης ( 70΄ Α΄ Πλάκας), Μπούζαλης, Μελάς, Κύριας,Γιαννής, Μουστάκας  Γκιόκας ( 46΄ Τάνκα),Χατζάκης,  Δημόπουλος, Γλυνός
 ΕΡΜΗΣ: Συρίγος, Αγγέλου, Σιδηρόπουλος, Μαζαράκης,Φραγκουλάκης, Πούλιας, Γκουμαλάτσος, Φούντας( 70΄ Γιαννόπουλος)Μπαμπουλάκης, Τσατσαρωνάκης( 85΄λ  Κοβιός), Σάμιος ( 52΄ Αιντινάι) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου