Για τον Ρούβα ηχούν οι καμπάνες ;

Ο Ρούβας  σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι η ομάδα του 5ου ομίλου για την οποία ηχούν οι καμπάνες της ΕΠΟ σε ότι αφορά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής και το κατά πόσο η συμετοχή του Κρητικού συλλόγου είναι καθόλα νομιμότυπη, και βάση της σχετικής προκήρυξης.
 Συγκεκριμένα βάση της φετινής προκήρυξης του
πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, κάθε ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική,  πρέπει να συμμετέχει   στα πρωταθλήματα ακαδημιών της τοπικής ΕΠΣ με τουλάχιστον με μιά  ομάδα Υποδομών, κάτι που αναφέρεται στο άρθρο 4, παρ. 3:
"Ομάδες Υποδομής: Όλα τα Σωματεία υποχρεούνται να συμμετάσχουν, με την ανάλογη ομάδα, στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν.
Το Σωματείο υποχρεούται, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. (υπόψη της Επιτροπής Γ΄ Εθνικής) αντίγραφο της Δήλωσης Συμμετοχής στο ως άνω πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει πλήρως, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή, στα  πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. απαγορεύεται η συμμετοχή του, με όλες τις προβλεπόμενες  κυρώσεις, στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έως την συμμόρφωσή του με την παραπάνω υποχρέωσή του."

 Βάση των στοιχειών που υπάρχουν ο Ρούβας δεν έχει κατεβάσειο ομάδα  Υποδιομών στα  πρωταθληήματα Ακαδημιών της ΕΠΣΗρακλείου, κάτι που  επιβεβαιώνεται σχετικά εύκολα.
 Υπάρχει συμμετοχή από την ομάδα Νέων  Ρούβα που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, όμως σε καμμιά περιπτωση, αυτό δεν δικαιολογεί τους Κρητικούς.
 Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τούτη την ώρα επίσημη καταγγελία από άλλη ομάδα του 5ουτ ομίλου που έχει ένομο συμφέρον δεν έχει γίνει στον  ΕΠΟ..

  Ανάλογη περίπτωση και στον 6ο όμιλο

Την  ίδια ώρα  σύμφωνα με έγκυρες πληροφορτίες και στον 6ο όμιλο ενδέχεται αν υπάρχει ομάδαπου δεν έχει  τουλάχιοστον μιά ομάδα  στα πρωταθλήματα Υποδομών.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αρκεί απλά να έχει δηλώσει συμμετοχή η εκάστοτε ομάδα, αλλά και να λαμβάνβει μέρος κανονικά σε όλη την διάρκεια του  Πρωταθληματος Ακαδημιών.

 Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρ΄'ομοιες περιπτώσεις ψ΄'αχνονται καιο στους άλλους 4 ομίλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου