Μέσα οι "Ερρίκος- Λαπατάς"- άουτ ο Βεστάκης

Μετά από δυο μήνες αποχής λογω τραυματισμού ο Κώστας Ερρίκος  βρίσκεται πλέον στα «πιτς», έτοιμος να βοηθήσει ξανά τον Περαμαικο. Ο 23χρονος μέσος τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παπακαλοδουκα που μπορεί πλέον να υπολογίζει ξανά σε ένα ακόμη χρήσιμο «εργαλείο» για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός από τον Ερρίκο, στο επερχόμενο παιχνίδι στην Βάρη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, επιστρέφει και ο Μάριος Λαπατας που εξέτισε την
τιμωρία του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμέτοχη του Γιώργου Χάλαρη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή του στην ενδεκάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
 Αντίθετα ουσιαστικά παρελθόν αποτελεί στον Περαμαικό ο έμπειρος επιθετικός Βεστάκης, ο οποίος από τα μέσα του Μάρτη κλήθηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
 Πάντως στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία μετά το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσσωνα και η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Περάματος να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, προκειμένου να την βοηθήσει να δώσει με όλες της τις δυνάμεις την μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.

*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαικος  αισθάνεται την ανάγκη να ανακαλέσει και δημόσια (το έχει ήδη κάνει και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του εδώ και καιρό) τις ανακοινώσεις που εξέδωσε στις 28/1 και 3/2 του τρέχοντος έτους στις οποίες γίνονται  αναφορές στους διαιτητές των αγώνων της ομάδας μας με Μανδραικο και Θύελλα Ραφήνας αντίστοιχα, ενώ αφήνονται αιχμές κατά των οργάνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Οι ανακοινώσεις αυτές, δεν απηχούν τις επίσημες απόψεις του σωματείου μας και συντάθηκαν εν θερμω. Ο Περαμαικος εκφράζει την εμπιστοσύνη του στα αρμόδια όργανα και την διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος και αρνείται να υιοθετήσει απόψεις που αφήνουν υπονοούμενα και δημιουργούν αρνητικές σκέψεις στον φίλαθλο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου