Η Δόξα του πήρε την μπουκιά από το στόμα

Στην εκπνοή κατάφερε η Δόξα Βύρωνα να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο Πειραιά στο  μεταξύ τους 1-1.

Το πρώτο μέρος  ήταν μέτριο, ωστόσο  το δεύτερο τα είχε όλα..πάθος ένταση φάσεις  Ο Κακκάβας στο 47’ είδε τον Σουλογάνη να του λέει «όχι» σε τετ α τετ, ενώ στο 62’ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Τσαφταρίδη.

Η Δόξα στο  80’  εμεινε με 10 παίχτες καθώς ο Μακρής αποβλήθηκε, ενώ είχε περάσει έξι λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.
Στο 85’ ο Παπατζήμας έκανε ολέθριο λάθος, καθώς σε φάουλ υπέρ της ομάδας του, κλώτσησε την μπάλα για να την βάλει πιο μπροστά, ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και ο Μυλωνάς πήρε την μπάλα, την πάσαρε στο Λοϊζίδη και εκείνος με τη σειρά του «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κακκάβα για το 1-0.
Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με τον Ζίζηλα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση στου Παπαδόπουλου.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Γιαννόπουλου( Αρκαδίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος Β. , Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός Γ., Γεωργούλης, Στρατής, Κακκάβας (90’ Μηλιώνης), Λοϊζίδης, Γεωργιάδης (72’ Καλογιάννης), Ευθυμιάδης (61’ Παντελίδης), Μυλωνάς.
 ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ : Σουλογάνης, Χαλκιάς (68’ Παπατζήμας), Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας, Φουντουκίδης (52’ Αναστασίου), Γκουντελίτσας, Κασνέτση, Μενίκου (74’ Μακρής), Τσαφταρίδης, Λουσαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου