Χρυσό 0-0 στο Πέραμα ο Μανδραικός

 Χρυσό βαθμό πήρε ο Μανδραικός στο Πέραμα από τον αδιάφορο βαθμολογικά Περαμαικό που πάντως πάλεψε το παιχνίδι.
 Ο Μανδραικός αν και ήταν αυτός που καιγόταν, παρουσιάσθηκε υποτονικός και λίγο έλειψε να του στιχοίσει, ο Περαμαικός έλεγξε πλήρως τον χώρο του, κέντρου, αλλά εποιιθετικά δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί δύο τρίς καλές φάσεις που δημιούργησε.


Ο  Καϊμακαμούδης στο 27′  από πλάγια θέση προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μώτο με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενω λίγο αργότερα σε σύγχυση στα καρέ του Μανδραικού ο Ανδριανόπουλος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
 Στην επανάληψη ο Περαμαικός  έλεγξε πλήρως τον χώρο του κέντρου, (η ομάδα της Μάνδρας είχε ορισμένες βασικές απουσίες), και στο 77΄  ο Δημγκιόκας από τα δύο μέτρα  πλάσαρε τον Ντούση για να στείλει την μπάλα στην  οριζόντια δοκό στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα
 Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαγεωργίου ( Αθήνας)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μώτος, Ερρίκος, Σαμαράς, Καραγιάννης, Ντούμπερετ (68 λ.τρ’ Χάλαρης), Νταλάκος, Χατζηγιαννάκος, Σεβάι (60′ Δημγκιόκας), Λαμπρινάτος, Ανδριανόπουλος (46′ Δεμερτζής), Γκιάτης.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Ντούσης, Χουστουλάκης, Κουσουρής, Ζαγκλής, Μεσσήνι, Παπακωνσταντίνου Αν., Μπιλίτσης, Ιατρού, Καϊμακαμούδης, Λελούδας (80’ Τεπέτοφ), Παναγιωτόπουλος (90’ Παπακωνσταντίνου Ανδ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου