Ο Εθνικός 1-0 την Οδηγήτρια

Μπροστά σε 800 και πλέον φιλάθλους που δημιούργησαν μιά καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Μοσχάτου ο Εθνικός πήρε το ντέμρπι με την Οδηγήτρια κερδίζοντας με 1-0, και παράλληλα πήρε κεφάλι στην μάχη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Ο Εθνικός  είχε μιά φλύαρη υπεροχή, με την Οδηγήτρια να κοιτάζει περισσότερο τα νώτα της.

 Οι παίχτες του Εθνικού με αρκετά στημένα προσπάθησαν να μεταφέρουν την μπάλα στην εστία του Δρίβα και να απειλήσουν,χωρίς όμως; να κάνουν την μεγάλη φάση.
Στο 30΄ ο Λύγκος πέρασε δύο αντιπάλους και στη συνέχεια έπιασε δυνατό σουτ, με τον Δρίβα να αποκρούει όμως η μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Δρίβα να κάνει διπλή απόκρουση σε σουτ του Σαμιώτη και Σάμιου.
Στην επανάληψη με την είσοδο του  Σταφσουλάι ο Εθνικός έγινε πιό ασπειλητικός, και μάλιστα  ο μεσοεπιθετικός του Εθνικού κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ και ταυτόχρονα την αποβολή του Μπουζάλι (2η κίτρινη) από το παιχνίδι.
Ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε το  φάουλ που δεν έδειχνε επικίνδυνο, ωστόσο τα πολλά σώματα που βρίσκονταν μπροστά στον Δρίβα τον μπέρδεψαν και μοιραία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυαμ΄'εσα σε απαοθέσωση από τους φιλάθλους του Εθνικού.
 Στο 75΄ η Οδηγήτρια άγγιξε το 1-1 με τον Βουτσινά να κάνει μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Δημόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαννή. Από εκεί και πέρα ο Εθνικός έφτασε αρκετές φορές απέναντι από τον Δρίβα ωστόσο δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση ώστε να τελειώσει το παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μελάς της Οδηγήτριας αποβλήθηκε (2η κίτρινη) από τον Τρικαλινό διαιτητή Γρατσάνη
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Πολυχρονίδης (46΄Σταφσουλάι), Ξενιτόπουλος, Μπένα, Σαμιώτης, Μαριόλης, Παυλάκης(70΄Παυλόπουλος), Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος(85΄Μανουλίδης), Γκορόγιας ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Γκιόκα (58΄Κοκαρης), Μελάς, Κύριας, Μπουζάλι, Γιαννής, Μουστάκας(74΄Τάνκα), Χατζάκης, Χανιώτης, Δημόπουλος, Γλυνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου