Η ΑΕΚ 2-1 στο Πέραμα

Η ΑΕΚ πέρασε από το Πέραμα κερδίζοντας τον Περαμαικό με 2-1 που προηγήθηκε, πίστεψε στην έκπληξη, ωστόσο κάτι το καταπληκτικό γκολ του Πενταυράκη στο  70΄, κάτι η κούραση των παιχτών  του - στο τελευταίο 20λεπτο "κρέμασαν"  έφεραν την ήττα.

 Η ΑΕΚ είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο 20λεπτο ωστόσο και στις δύο ο γκολκήπερ Μώττος που ήταν εξαιρετικός απεσόβησε τπον κίνδυνο,  σε ενέργειες των Ράμα Γροντη
Η ομάδα του Τραϊνού Δέλλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20' με την ωραία προσπάθεια και το  σουτ του Χατζηγιαννάκου. 
Στην επανάληψη η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, για να φθάσουμε στο 70΄ όταν ο  Πεταυράκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με ένα ασύληπτο σούτ  από 40 μέτρα.
Στο 84' ο διαιτητής Κέκελος( Αιτ/νίας)καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων  σε αψυχολόγητο χέρι του του Ερρίκου σε σέντρα  που κατέληγε άουτ.
 Ο Ράμα ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΑΕΚ: Ντούνης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας (Ρόβας 65'), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κέζος (Πλατέλλας 65'), Ράμα, Γροντής, Μούργκα (Ανάκογλου 54'), Παληαρούτας, Πεταυράκης.
Περαμαϊκός: Μώτος, Καραγιάννης, Ντούμπερετ, Σαμαράς, Ερρίκος, Κωνσταντίνου (Λαμπρινάτος 30'), Νταλάκος, Χατζηγιαννάκος, Δημγκιόκας, Δεμερτζής (Ιατρού 65'), Ανδριανόπουλος (Σεβάι 62').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου