Ο Ερμής 3-1 τον Περαμαικό

Σφαγή στα Ζωνιανά λένε στο Πέραμα
Πάλεψε ο Περαμαικός  ειδικά στο πρώτο 35λεπτο, ωστόσο οι απουσίες που είχε η ατυχία του, aλλά και οι  καταδικαστικές αποφάσεις του Κορίνθιου διαιτητή Κακριδή, στοίχισαν την ήττα με 1-3 στα Ζωνιανά.

 Ο Περαμαικός προηγήθηκε με το πλασέ του Δημγκιόγκα στο 6΄, όμως στο 35' ο Κοζανίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντρα σε αμυνόμενο του Περαμαικού ευονήθηκε ο  ο Κανδυλάκης κι από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 με τους Πειραιώτες να φωνάζουν ότι σκορερ χρησιμοποίησε το χέρι του.
Στο 45' ο Κοζανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μώτος αρχικά απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο βραχύσωμος παίκτης έβαλε τον Ερμή σε θέση οδηγού έγραψε το 2-1, με τον Περαμαικό να διαμαρτύρεται για οφ-σαιντ που δεν υποδείχθηκε! Στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ευαγγέλου σούταρε, ο Μώτος απέκρουσε και σε κενή εστία ο Γκούγκας διαμόρφωσε το τελικό 3-1! Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Ευαγγέλου σταμάτησε στο δοκάρι.
ΕΡΜΗΣ: Βλάχος, Ρουμπάκης, Πλουσής, Κανδυλάκης, Μπριλάκης, Στ. Κάββαλος, Πρινιανάκης, Κοζανίδης, Βαρούχας (67' Μπέρκης), Ρηγάκης (73' Γκούγκας), Ευαγγέλου (90' Θ. Κάββαλος)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Μώτος, Σαμαράς, Ερρίκος, Ντούμπερετ, Καραγιάννης, Νταλάκος, Ιατρού (47' λ. τρ. Λαπατάς), Δεμερτζής, Δημγκιόκας, Κωνσταντίνου (53' Γκιάτης), Ίγκλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου