Στην αντεπίθεση ο Σ.Φ. Προοδευτικής

Παίρνει φωτιά το  "el clasicο" της Νικαίας
Το el clasicco της Νικαίας  νωρίς - νωρίς φαίνεται να παίρνει φωτιά, αφού οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Προοδευτικής απάντησαν στην  ανακοίνωση των Rangers, η  ανακοίνωση των φιλάθλων της Προοδευτικής είναι η εξής:

«Για μια ακόμα φορά, αποδείξατε ότι είστε πρωταθλητές στα λόγια, αλλά από πράξεις… το απόλυτο μηδέν. Είναι προφανές ότι δεν έχετε ξεπεράσει το «σοκ» από το ματς του πρώτου γύρου, όταν θεωρούσατε δεδομένο το διπλό (το οποίο στα τόσα χρόνια δεν έχει έρθει ποτέ…) και τελικά φύγατε ντροπιασμένοι από το κλουβί. Οι ίδιες οι αναρτήσεις σας στη σελίδα που έχετε στο facebook το αποδεικνύουν αυτό εύκολα. Όπως επίσης δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα το γεγονός, ότι όπου και να σας βρίσκουμε έχετε πρόβλημα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Φτάσατε λοιπόν στο σημείο, αφού εσείς αποδεδειγμένα έχετε αποτύχει, να παρακαλάτε την ομάδα σας να νικήσει μια έτσι κι αλλιώς υποβιβασμένη ομάδα και να ζητάτε από τον «κόσμο» σας να δώσει για πρώτη ίσως φορά φέτος το παρών στο γήπεδο σας.
Είναι η μόνη σας ελπίδα, να δείτε για πρώτη φορά στη ζωή σας λίγη χαρά εις βάρος μας και μάλιστα μέσα στο κοτέτσι σας, αφού διπλό στη δική μας ΕΔΡΑ δεν έχετε δει ΠΟΤΕ.
Όσο για τον υποβιβασμό της Προοδευτικής, κάποτε τα ίδια λέγατε, αλλά στα ίδια σ….ά βρεθήκατε. Ξέρετε… εκείνη την εποχή που οι διάδοχοι του αείμνηστου Κανελλάκη, τα είχαν κάνει όλα π……..ό εκεί μέσα… Και σίγουρα στα χειρότερα σ…ά θα βρεθείτε κι εσείς και μάλιστα πολύ σύντομα. Όπως και να έχει πάντως, το σίγουρο είναι ότι πηγαίνοντας προς τα «πλαστικά του ΣΕΦ», ίσως κάπου κάποτε ξανασυναντηθούμε.
Μέχρι τότε, σπαταλήστε το χρόνο σας σε ανακοινώσεις και παραμύθια, αφού δεν είστε για κάτι παραπάνω έτσι κι αλλιώς…
Με πολύ αγάπη από τους ΑΝΤΡΕΣ σας…
Σ.Φ. Προοδευτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου