Μπρατσόλης΅Ζητώ την στήριξη σας"

Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του στις εκλογές εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης και πλέον υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Πειραιά με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έχω τη χαρά και την τιμή σήμερα να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.
 Γι’ αυτό το λόγο απευθύνομαι, κατά προτεραιότητα, σ’ εσάς τους φίλους μου των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του Πειραιά.
 
Μαζί πορευθήκαμε επί σειρά πολλών ετών σε μια κοινή προσπάθεια να καταστήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μας ζωντανή κοινωνική δύναμη της πόλης μας.
 
Μαζί οραματισθήκαμε τις γειτονιές του Πειραιά να σφύζουν από τη ζωή των αθλούμενων νέων παιδιών και να γίνονται φυτώρια ταλέντων έτοιμων να μας γεμίσουν περηφάνια με τις επιδόσεις τους.
 
Πολλές φορές διαφωνήσαμε, πολλές φορές συγκρουσθήκαμε, πολλές φορές πικραθήκαμε. Όμως, πάντα μείναμε ενωμένοι και πεπεισμένοι ότι δίναμε τον ωραίο αγώνα για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για το καλό του Πειραιά και της νεολαίας του.
 
Περισσότερο, ίσως, από κάθε προηγούμενη φορά, η συσπείρωσή μας είναι και πάλι αναγκαία για να βγει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ από τη μάχη με την κρίση, τη μιζέρια, την παρακμή. Για να μετατρέψει τις εκλογές για την ανάδειξη μιας νέας Δημοτικής Αρχής σε αφετηρία μιας νέας εποχής, που θα δει με τη συμμετοχή μας να δημιουργούνται οι υποδομές και να υλοποιούνται τα έργα που ονειρευθήκαμε ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.
 
Ζητώ τη στήριξή σας για την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά ως δεσμευτική εντολή προς έναν δικό σας άνθρωπο να αγωνισθεί για την ικανοποίηση των διαχρονικών αιτημάτων μας και να εγγυηθεί την πραγματοποίηση των σχεδίων μας.
 
Την πλήρη, σύγχρονη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ.
 
Την αξιοποίηση και κατασκευή χώρων άθλησης – προπόνησης στις γειτονιές του Πειραιά μας  σε μικρούς υπάρχοντες χώρους, για τα παιδιά των σωματείων μας.
 
 Σας Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου