Περίεργη διακοπή.....στου Ρέντη



Τι αναφέρει το Φ.Α . Ατρόμητου - Πεύκης
Άδοξο τέλος είχε η αναμέτρηση του Ατρόμητου Πειραιά με την Πεύκη η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ..
 Συγκεκριμένα η αναμέτρηση παίχθηκε για να ένα ημίχρονο (0-0)αφού το δεύτερο δεν ξεκίνησε ποτέ.
Αναλυτικά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, από την Αρκαδία, αλλά και ο παρατηρητής αγώνα Κώστας
Αλεξίου από την Εύβοία στο Φ.Α. και την έκθεση που συμπλήρωσαν αναφέρουν τα εξής:
 « Στην ανάπαυλα  του αγώνα ενημερώθηκα από  τον εκπρόσωπο της ομάδας Α.Ο.Πεύκης, ότι άγνωστο άτομο  χτύπησε τον προπονητή της ομάδας κξ. Δημητρίου, κι ως εκ τούτου, δεν  συνεχίζουμε τον αγώνα, αφού φοβόμαστε για την σωματική μας ακεραιότητα.
Ζήτησα από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, να με ενημερώσει αν υπάρχουν επεισόδια, και αν μου  εγγυάται ότι για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, και με ενημέρωσε ότι υπάρχει επαρκής αστυνομική δύναμη περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και ότι δεν υπάρχει κάτι που να  θέτει σε επικινδυνότητα του αγώνα.
  Μετά από αυτό με την ολοκλήρωση του 15λεπτου της ανάπαυλας βγήκα στον αγωνιστικό χώρο όπως και η γηπεδούχος ομάδα, αλλά δεν βγήκε η φιλοξενούμενη ομάδα  Πεύκη.
 Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενου χρόνου επέστρεψα στα αποδυτήρια , όπου και έκλεισα το Φ.Α.»


ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ….. Η ΠΕΥΚΗ

 Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα του  γηπέδου Ρέντη βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας της Πεύκης κ. Μονεμβασιώτης, οποίος στην συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια,  ενημερώθηκε για τα τεκτενώμενα, και στην συνέχεια  απαίτησε από την ομάδα του να συνεχίσει τον αγώνα, κάτι που δεν δεχόταν όμως οι διαιτητές που έκλειναν το Φ.Α
 Να σημειωθεί  πάντως ότι ο προπονητής της Πεύκης κ. Πέτρος Δημητρίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

 Πάντως τίποτε δεν προδίκαζε αυτήν την    περιπετειώδη εξέλιξη, αφού στο πρώτο 90λεπτο δεν συνέβη το παραμικρό που να   υποδηλώνει  αυτήν την διακοπή το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τον Ατρόμητο να είναι αυτός που καιγόταν για την νίκη, ενώ η Πεύκη αδιάφορη βαθμολογικά, ήταν αυτή που είχε τις δύο μεγάλες φάσεις του αγώνας , με τον Επιτροπάκη στο 5΄ και με τον Θεωδωρόπουλο στο 29΄ , και στις δύο όμως ο γκολκήπερ του Ατρόμητου ο Παπαδόπουλος επενέβη σωτήρια.
 Για την ιστορία να αναφέρουμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων όπως παρατάχθηκαν στο α΄μέρος
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Δ., Κεσανίδης,  Στεφανής, Γεωργούλης, Στρατής, Κακάβας, Λοιζίδης, Παντελίδης, Ευθυμιάδης, Γεωργιάδης.
 ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης,Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Μάτσος, Γκίκας,  Κατίδης,  Θεωδωρόπουλος, Επιθτροπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου