Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες- τέλος στις ελπίδες για τους υποβιβασμένους!!

Επικυρώθηκαν πρίν λίγο από την ΕΠΟ οι βαθμολογίες σε 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κι ως εκ τούτου μπαίνουν τέλος στους πόθους των σωματείων που υποβιβάζονται, ακόμη και σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να  αποφύγουν τον υποβιβασμό.
 Με επικυρωμένες τις  βαθμολογίες οι ομάδες που υποβιβάζονται βάση των σχετικών διατάξεων της ΟΥΕΦΑ, δεν μπορούν να
περιμένουν σε κάτι, ακόμη και σε περιπτώσεις αναδιάρθρωσης, αφού σε τέτοια περίπτωση θα ευνοηθούν ομάδες που συμμετέχουν στους φετινούς αγώνες μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έχει ως εξής:
"Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας των ομίλων 1, 2, 3, 4 και 6 του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Η επικύρωση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου θα γίνει μετά την τελεσιδικία των εκκρεμών υποθέσεων στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα καθώς και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων."

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 Πάντως η Συντονιστική δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, και αναμένεται να αντιδράσει δυναμικά, αφού θεωρεί ότι η επικύρωση των βαθμολογιών την συγκεκριμένη στιγμή από την ΕΠΟ , έγινε μόνο και μόνο να θέσει εκτός στόχως τις ομάδες που παλεύουν για την αναδιάρθρωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου