Χρυσός ο βαθμός στο Χαιδάρι

 Θετικό ξεκίνημα για τον Εθνικό  αφού το 1-1 στο Χαιδάρι, σαφώς και δίνει προβάδισμα στους Πειραιώτες στην σκληρή μάχη των μπαράζ.
Αναγνωριστικό το παιχνίδια τα πρώτα 20 λεπτά, με την ατμόσφαιρα να είναι ζεστή από τους 800 και πλέον φιλάθλους βρέθηκαν στο γήπεδο Τ.Χαραλαμπίδης.

Στο 27'η πρώτη σπουδαία ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν  από εκτέλεση κόρνερ του Λύγκου, ο προωθημένος Σούφλας έπιασε την κεφαλιά, για να διώξουν πάνω στην γραμμή του τέρματος οι αμυντικοί των γηπεδούχων, ωστόσο το Χαιδάρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41΄ με μάλλον αναπάντεχο τρόπο... Έπειτα από λάθος του Παυλάκη, ο Κορώνας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
  Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να πιέσει , και στο 51΄  κέρδισε  αποβολή ποδοσφαιριστή του Χαιδαρίου, όταν ο Νούλας ανέτρεψε στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον εφορμούντα Λύγκο,με τους Πειραιώτες να ζητούν την παράβαση εντός περιοχής, και άρα πέναλτι..

 Παρόλα αυτά  το Χαιδάρι κατάφερνε να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα μέχρι το 83΄ όταν ο Ξενιτόπουλος που μόλις είχε μπεί στο γήπεδο με ωραία σέντρα βρήκε τον Σούφλα, που κεφαλιά πέτυχε το 1-1, μέσα σε αποθέωση από 300 και πλέον  φιλάθλους της Πειραικής ομάδας.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Φουκάκη( Ηρακλείου)
ΧΑΙΔΑΡΙ:Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης(75΄ Σουμελίδης), Ταράτσας, Τσούκης, Ρούπι(55΄ Δημητρακόπουλος), Χριστούλης, Κορώνας(80 ΄Κακαράκης), Κοτσολάκος, Μπατής.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς,Γκορόγιας(82΄ λ.τρ Ξεντόπουλος),Γερόλυμος(66΄ Μανουηλίδης),Μπένα,Μαργιόλης,Σαμιώτης, Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος, Σταφσουλάι( 54΄ Παυλόπουλος)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου