Ξύλο και των ... γονέων στο Χαιδάρι για τις Δημ. εκλογές

  Ξύλο και των γονέων  στο Χαιδάρι την Παρασκευή  στο δημαρχείο της πόλης, με αφορμή διενέξεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μάλιστα ο νύν δήμαρχος Χαιδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας - που δεν θέτει υποψηφιότητα σε αυτές τις εκλογές-με αφορμή τα επεισόδια που συνέβησαν χθες στο δημαρχείο εξέδωσε την
παρακάτω ανακοίνωση:
"Με λύπη μου διαπίστωσα ότι εκπρόσωποι του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι», μπέρδεψαν την πολιτική δράση με την αστυνομική δράση. Με ποιο δικαίωμα εισβάλουν στο Δημαρχείο, «συλλαμβάνουν» πολίτες, βιαιοπραγούν και απειλούν και μάλιστα με τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές, εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε;
Θα ευχόμουν τις ελάχιστες ημέρες που απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μην διαταραχθεί, η ομαλή προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων και τα Πολιτικά ή Κομματικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι συνδυασμοί να τα εκτονώσουν μέσα από το διάλογο, την επικοινωνία, την προσαρμογή του προγράμματός τους στη πραγματικότητα και την καθημερινότητα και όχι μέσα από τέτοιες ενέργειες.
Αντί να προχωράμε μπροστά, ορισμένοι νοσταλγοί του παρελθόντος επιλέγουν τακτικές του παρελθόντος, την πόλωση, τακτικές που χωρίζουν τους πολίτες και πρακτικές όπως παράνομες αφισοκολλήσεις, δείχνοντας με κάθε τρόπο ότι αδιαφορούν και δεν σέβονται τους νόμους.
Τέλος το γεγονός ότι χτύπησαν μία συνδημότισσα, η οποία πήγε στο νοσοκομείο με διαπιστωμένους μώλωπες δεν κάνει κανέναν υπερήφανο.
Τραμπούκικες λογικές δεν συνάδουν με κανέναν συνδυασμό που διεκδικεί μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία της κάλπης την εκλογή του." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου