Απειρία, κι ατυχία στοίχισαν στην Οδηγήτρια

 Την απειρία της πλήρωσε η Οδηγήτρια στο ντέρμπι με το Χαιδάρι, χάνοντας  ένα παιχνίδι που σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του φαινόταν να ελέγχει πλήρως.
 Ωστόσο  κάποια παιδιαριώδη λάθη, αλλά κι ασφαλώς οι σημαντικές απουσίες  της- από την στιγμή που δεν υπήρχε το ανάλογο βάθος,διαμόρφωσαν το σπουδαίο 2-1 για το Χαιδάρι που το διατηρεί ζωντανό στην  μάχη της ανόδου.

H Οδηγήτρια ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μόλις στο 3΄ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Δημόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Χαϊδαρίου μετά την απόκρουση του Μαχαίρα σε σουτ του Μουστάκα.
 Ο Μουστάκας στο 7΄  άγγιξε το 2-0, όταν μετά από κάθετη του Δημόπουλου βρέθηκε απέναντι στον Μαχαίρα, με τον τελευταίο να αποσοβεί τον κίνδυνο.
 Η Οδηγήτρια φάνηκε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι ωστόσο στο 71΄ ένα παιδιαριώδες λάθος του Χανιώτη έφερε την ισοφάριση για το Χαιδάροι, που μέχρι τότε δεν φαινόταν  ικανό να απειλήσει.
Ο Χανιώτης προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον  γκολκήπερ Δρίβα με τον Ρούπη να παρεμβαίνει κι ανενόχλητος  να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Παρά την ψυχρολουσία στο 76΄ η Οδηγήτρια άγγιξε το 2-1 με τον Γλυνό να αστοχεί από πολύ κοντά, και στο 83΄  ήρθε η απόλυτη ανατροπή όταν ο Κοτσολάκος έδωσε πάσα  "πάρε - βάλε" στον Καρωνά που πλάσαρε τον Δρίβα 
 Σχετιοκά καλή η διαιτησία του Σκουλά ( Θεσσαλίας)
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Πλάκας, Κοκάρης (86΄Ξηρογιάννης), Κύριας, Χανιώτης, Γιαννής, Μουστάκας Ν., Χατζάκης, Τάνκας (85΄Μουστάκας Ε.), Δημόπουλος, Γλυνός (80΄ Γεωργίου)
ΧΑΙΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Μπάτης (58΄ Σουμελίδης), Ρούπη (86΄Μπαϊράς), Χριστούλης, Καρώνας, Κοτσολάκος, Κακαράκης (70΄Δημητρακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου