"Ριφιφί" στην ΕΠΣΠ - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

 Θύμα διάρρηξης για ακόμη μιά φορά έπεσε η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τα γραφεία της Ένωσης στον χώρο του ΣΕΦ.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 24.5.2014,διαρρήκτες με τον γνωστό πλέον τρόπο του ριφιφί εισέβαλαν από τον χώρο του λογιστηρίου τρυπώντας τον εξωτερικό τοίχο από τον ίδιο σημείο της προηγούμενης διάρρηξης( τον Νοέμβριο του 2013).

 Στην συνέχεια κατέστρεψαν τα συστήματα  συναγερμού, αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβαν να  κλέψουν κάτι, προκαλώντας  όμως σημαντικές υλικές ζημιές, καταστρέφοντας πλήρως τον εξωτερικό φωτισμό του κτιρίου, την κεραία,  την κάμερα παρακολούθησης κλπ.

                                       Συνελήφθη ο ένας εκ των τριών δραστών

Πάντως αυτήν την φορά,  υπήρξε έγκαιρη ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών, και μάλιστα συνελήφθη ο ένας από τους 3 νεαρούς που συμμετείχαν στο ριφιφί, και οδηγήθηκε στην  Ασφάλεια Πειραιά, που μάλιστα ομολόγησε.
 Στα γραφεία της ΕΠΣΠ,  βρέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κουνιάς,  ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Μαρούλης,στην συνέχεια ο Α΄'  Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Χολέβας, ο Ταμίας κ. Ιωάννης Σταματάτος
 Παρά το ότι  την Κυριακή ήταν η ημέρα των εκλογών, βρέθηκε οικοδομικό συνεργείο, προκειμένου να κλείσει την τρύπα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση των συστημάτων συναγερμού, και του εξωτερικού ηλεκτροφωτισμού.
 Ο 20χρονος νεαρός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ για λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Π. την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος, και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Αντ. Ανούστης που μετέβη μαζί με τους κ.κ. Χολέβα, Μαρούλη στην Ασφάλεια Πειραιά για καταθέσεις.
 Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι οι ίδιοι δράστες είχαν  κάνει και την διάρρηξη του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου