Στην αντεπίθεση οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πειραιά

Παίρνουν θέση οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πειραιά, αναφοροικά με τα όσα αναγράφονται σε βάρος της Πειραικής ομάδας, από την πλευρά της Πεύκης, αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου έχει ως εξής:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και των ατόμων οι οποίοι εκπροσωπούν το ιστορικό σωματείο του Ατρόμητου Πειραιώς, εμείς οι ίδιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφασίσαμε να πάρουμε θέση πάνω σε όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.
Καταρχήν, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι διεξήχθη ένα πρώτο ημίχρονο μέσα σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια. Με τους ποδοσφαιριστές της Πεύκης δεν μας χώριζε τίποτε άλλο παρά 90 λεπτά, καθώς με τους περισσότερους από αυτούς διατηρούμε φιλικές σχέσεις.
Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου δεν αντιλήφθηκαμε τίποτα το αξιοσημείωτο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσουμε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, μείναμε έκπληκτοι, διαβάζοντας στα σάιτ για επεισόδια. Απειλές και τραμπουκισμούς, καθώς τα αποδυτήριά μας με αυτά των φιλοξενούμενων τα χωρίζει ένας τοίχος. Μιλώντας λοιπόν για τις συμπλοκές για τις οποίες γίνεται όλος ο ντόρος, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν πειράχτηκε κυριολεκτικά ούτε τρίχα από τα μαλλιά των παιχτών της Πεύκης. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο τερματοφύλακας Δράμπαλης, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε σπάζοντας με το χέρι του το τζάμι των αποδυτηρίων και ο οποίος, προς τιμήν του το παραδέχθηκε. Επίσης, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε στην σημερινή μας ανακοίνωση-τοποθέτηση ήταν η έκπληξη που νοιώσαμε όταν είδαμε παράγοντες της Πεύκης να ξεχνούν τον υποτιθέμενο σοβαρό τραυματισμό του προπονητή τους όταν πληροφορήθηκαν ότι το φύλλο αγώνος θα έκλεινε με υπαιότητα της δικής τους ομάδας.
Εύλογα, λοιπόν, δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
1.Τι ήταν αυτό που άλλαξε την στάση σας 360 μοίρες;
2.Τι πάθατε ξαφνικά και φωνάζατε να συνεχιστεί το παιχνίδι;
3.Τι συμφέροντα εξυπηρετείτε κ. Δημητρίου; Πείτε μας τελικά!
4.Θέλατε ή δεν θέλατε να γίνει το β' ημίχρονο;
Όσο για τον Χρήστο Σδρένια και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, έχουν αποδείξει ποιοι πραγματικά είναι. Με το ήθος και τις αξίες να είναι αρχές αδιαμφισβήτητες στη ζωή τους και στη μέχρι τώρα πορεία τους στο ποδόσφαριο, αλλά και στη ζωή και τις οποίες άξια πρεσβεύουν. Δύο άνθρωποι με παραστάσεις από τα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου. Δύο άνθρωποι με λαμπρό παρελθόν. Δύο άνθρωποι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνον, για χάρη των οποίων δεν θα αφήσουμε κανέναν τυχαίο προπονητή, παράγοντα, ποδοσφαιριστή, να τους αμαυρώσει τη φήμη και την αξιοπρέπεια.
ΥΓ.1: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Πεύκης, διότι πραγματικά άξιζαν καλύτερης τύχης στο φετινό πρωτάθλημα.
ΥΓ.2: Κ. Δημητρίου, οι παίχτες σας αποδείχθηκαν πιο άντρες από σας και δυστυχώς για σας τα όσκαρ είναι προϊόν ξένης παραγωγής, οπότε βολευτείτε με ένα απλό χειροκρότημα από το κοινό σας και ψάξτε άλλο τρόπο να δικαιολογήσετε τον μισθό σας χωρί να μας υπενθυμίζετε συνεχώς την στενή σας σχέση με τον χώρο του θεάτρου.
ΥΓ.3: Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν, είναι και θα είναι μία οικογένεια''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου