Πέρασε από την Νεάπολη ο Πανελευσινιακός



Αποδοκιμασίες στο τέλος από τους Νικαιώτες
 
 Mεγάλο διπλό για τον Πανελευσινιακό στην Νεάπολη, με τους Ελευσίνιους να επικρατούν με 2-1 του Ιωνικού που πάντως αδικείται από το αποτέλέσμα, ωστόσο αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η ουσία, και την ουσία την  είχε η ομάδα της Ελευσίνας που ήθελε περισσότερο την νίκη.

 Φυσικά άγριο κράξιμο στο τέλος της αναμέτρησης από τους φίλους του Ιωνικού που αποδοκίμασαν  τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανελευσινιακό να δείχνει ότι πατάει καλύτερα, και στο 5΄ ο Μπαμπανιώτης  απέκρουσε   κοντινό σούτ του Κουσκουνά, ενώ στο 11΄ καταπληκτικό σούτ του Χρυσάφη έφυγε μόλις άουτ.
 Οι σταχυοφόροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των Κρόλ- Κουσκουνά, και υποδειγματικό πλασέ του Πολωνού.
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, και ουσιαστικά στην πρώτη φάση του, έκανε το 1-1.
 Ο Χρυσάφης εκτέλεσε κόρνερ, και ο Ατματζίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
 Λίγο αργότερα ο Μπαμπανιώτης απεκρουσε κοντινή προβολή του Δουκάκη, ενώ στο 71΄  είχαμε την φάση πέναλτι μαρς που έκανε ο Κοκκίνης στον Βουτζιώτη που αγνόησε ο ρέφερι.
 Στο 85΄ ωραίος συνδυασμός των Μπεκατώρου – Χρυσάφη, με τον Χρυσάφη να πλάσάρει, και τον Τσαλκιτζίδης να κάνει απίστευτη απόκρουση.
 Νέα τεράστια απόκρουση του Τσαλκιτσίδη σε εξ΄ επαφής  σούτ του Καλέργη στο 90΄ κι επειδή η μπάλα τιμωρεί αμέσως μετά  σε  απόκρουση  των παιχτών του Πανελευσινιακού, η μπάλα πήγε  πλάγια στον  γκολτζή Κουσκουνά, που δεν συγχώρησε την   λανθασμένη έξοδο του Μπαμαπανιώτη, και από πολύ δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
 Ένα γκολ που μπορεί να σημαίνει και με μια όλοκληρη κατηγορία για την ομάδα της Ελευσίνας, που πάντως αγωνιστικά και πάλι δεν ΄έπεισε.
 Αγωνιστικά σε καμμιά περιπτωση δεν έπεισε και ο Ιωνικός, που μαζί με τους Ελευσίνιους ήταν τα δύο μεγάλα ονόματα του 5ου ομίλου.
 Από τον Πανελευσιναικό, εκτός του σπουδαίου στράικερ Κουσκουνά, και του εκπληκτικού γκολκήπερ Τσαλκιτσίδη, καλοί και οι  Στουρνάρας, Ριζογιάννης.
 Από τον Ιωνικό προσπάθησαν περισσότεροι οι Ατματζίδης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος
 Ο διαιτητής Καραντώνηςαπό την Ημαθία  αρνήθηκε καθαρή περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Βουτζιώτη από τον Κοκίνη, ενώ σε καμμιά  ακόμη περίπτωση στο σε χέρι του Κολοβού θεώρησε ακούσιο
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης, Μπεκατώρος, Μακρής, Δημητρίου, Παπαπύρος( 67΄ Σιμιτζής), Βασιλείου, Κορακάκης, Κατσαβριάς( 63΄ Τσαρκάνι), Χρυσάφης, Βουτζιώτης( 83΄ Καλέργης)
 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ:Τσαλκιτσίδης,  Ριζογιάννης,  Κοκκίης,Κολοβός,  Παπαπαναγιώτου( 50΄Μακρίδης), Στουρνάρας, Σουλελές(60 ΄Ρούσεφ), Γιαννούλης, Κουσκουνάς, Αλεξανδρόπουλος, Κρόλ ( 42 ΄Δουκάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου