RANGERS:"Δώστε λίγη χαρά στον κόσμο που απογοητεύσατε"

Καυστική ανακοίνωση με αφορμή τον προσεχή αγώνα Ιωνικού - Προοδευτικής εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού οι 'rangers" οι οποίοι ουσιαστικά προσπαθούν να "πικάρουν" τους Κορυδαλιώτες.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Τον Απρίλιο του 2004 ο χαμός του Νίκου Κανελλάκη δεν επέτρεψε στον Ιωνικό να χαρεί όσο ήθελε τη νίκη με 2-1 επί της Προοδευτικής, που σήμανε τον οριστικό αφανισμό της από την Α' Εθνική.
Μετά από 10 χρόνια, έφτασε η στιγμή για να μπουν τα κορίτσια για τελευταία φορά στο κάστρο της Νεάπολης. Οταν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα η προοδευτική θα ξεκινήσει την
προετοιμασία της για να συμμετάσχει του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά, με αντιπάλους τον Αμπελακιακό, τον Προφήτη Ηλία και τους Σαλαμινομάχους. Την επόμενη χρονιά τα ξυπνητήρια στον Κορυδαλλό θα χτυπάνε από τις 8 το πρωί, για να παίξουν στις 9.45 στα πλαστικά του ΣΕΦ.
Οι παίκτες του Ιωνικού έχουν μια τελευταία ευκαιρία να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο που απογοήτευσαν τη φετινή χρονιά, φορτώνοντας με γκολ τα δίχτυα των λαγών. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι αδιάφορο και να μην το δει κανείς παίκτης έτσι.
Ολοι από νωρίς στο γήπεδο για να συμμετάσχετε στη γιορτή του υποβιβασμού των ρουφιάνων στην Α' Πειραιά."
RANGERS CLUB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου