Μεγαλειώδη η εκδήλωση στο «V'Ammos»


Κατακλύσθηκε η  αίθουσα από 700 και πλέον φίλους του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η σημερινή  εκδήλωση της E.Π.Σ.Πειραιά στο «V'Ammos» όπου η διοίκηση της Ένωσης τίμησε τον  πρόεδρο του Ολυμπιακού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεγάλη του προσφορά στο Πειραικά σωματεία.

 Περισσότεροι από 700 φίλοι του Πειραικού Ερασσιτεχνικού  ποδοσφαίρου κατέκλυσαν την αίθουσα και τους γύρω χώρους του«V'Ammos», καθώς στην εκδήλωση έδωσαν  το παρόν εκπρόσωποι από όλα τα Πειραικά σωματεία( μόνο τρία σωματεία δεν είχαν στείλει εκπρόσωπο τους  στο «V'Ammos»), ενώ  στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε σχεδόν σύσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός(μεταξύ αυτών ο διευθύνων Σύμβουλος κ. Βρέτζος ο αντιπρόεδρος  κ. Σάββας Θεωδωρίδης , από την Καραισκάκης Α.Ε. ο κ. Παληός, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Καραπαπάς,  η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο επίτημος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεωδωρακάκης η διοίκηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών( Δαρίβας, Γλύκας, Γκαιτατζής), και  πάρα πολλοί βετεράνοι άσσοι του Ολυμπιακού (Αμανατίδης, Γεωργάτος, Κοκολάκης κλπ).
 Φυσικά παρόν κι ο επικεφαλής της παράταξης "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ" κ Γιάννης Μώραλης, αλλά και  πολοί  υποψήφιοι του συνδυασμού, μεταξύ αυτών ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ. Στέλιος Μπρτατσόλης, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πειραιά κ. Χρήστος Σδρένιας.
 Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί επίσης ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά στελέχη από την  προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣΠ ( πέραν του κ. Μπρατσόλη ήταν εκεί οι Χρ. Στούκας, κ. Βασιλόπουλος, κ Σάββας κλπ)
 Σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας, και οι  πλειοψηφία των Πειραιωτών διαιτητών, οι παρατηρητές, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με το προεδρείο του, και πλήθος δημοσιογράφων , φωτογράφων που κάλυψαν την εκδήλωση.

Το μέλος της διοιίκησης της ΕΠΣΠ κ. Γιάννης Ποντίκης  προλόγισε την εκδήλωση, ενώ στην συνέχεια ο  Γεν. Γραμματέας, κ. Γιώργος Καραμπέτσος, αφού έκανε  σύντομη αναφορά στο έργο της νέας διοίκησης της Ένωσης, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Πειραικών σωματείων τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, για την μεγάλη του προσφορά, στο Πειραικό Ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση όλων των σωματείων, όλων  των εκπροσώπων να στηρίξουν την υποψηφιότητα  του κ. Μώραλη, αλλά και του κ. Μαρινάκη, αφού πιθανή εκλογή της παράταξης "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΉΣ"  είναι δεδομένο ότι θα αποφέρει οφέλη γενικότερα στο Πειραικό Ερασιτεχνικό  Ποδόσφαιρο.



 Ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ.  Γιώργος Ανατολάκης χαιρέτισε τον  πρόεδρο του Ολυμπιακού με μιά  εξαιρετική Κρητική Μαντινάδα ειδικά γραμμένη για τον  κ Μαρινάκη, που ενθουσίασε μάλιστα το κοινό.
 Ακολούθησε η βράβευση του κ. Μαρινάκη, από σύσσωμο το Δ.Σ. της ΄'Ενωσης, παραδίνοντας στον πρόεδρο του Ολυμπιακού μιά εντυπωσιακή τριήρη ντυμένη στο χρυσό και στα κρύσταλλα.
 Ένα  βραβείο που  εντυπωσίασε τον κ. Μαρινάκη που παρατήρησε  αρκετή ώρα την χρυσή Τριήρη που πλέον θα κοσμεί το γραφείο του.
 Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε τον λόγο  ανεβαίνοντας  στο βήμα, κι αφού ευχαρίστησε την Ένωση, για την εκδήλωση, και την τιμή που του έκανε τόνισε ότι  με χαρά βοηθά την ΕΠΣΠ και τα Πειραικά Σωματεία, διαβεβαίωντας ότι θα εξακολουθήσει να κάνει το ίδιο, σφραγίζοντας έτσι  την συνέχιση της οικονομικής βοήθειας πρός τα σωματεία.
Όμως ακολούθησε η σημαντική εξαγγελία, για τους αθλητικούς χώρους, αναφέροντας ότι μετά τον Ολυμπιακό,  η άλλη του αγάπη είναι ο Πειραιάς, και για αυτό επιδιώκει με την παράταξη του κ. Μώραλη, να  ηγηθούν του Δήμου Πειραιά ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν πραγματικά να προσφέρουν, να βοηθήσουν.
 Ο κ Μαρινάκηςδεν υποσχέθηκε, αλλά..  εγγυήθηκε ότι  από την επόμενη ημέρα θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για να  φτιαχθεί ένα πραγματικό γήπεδο στον χώρο του ΣΕΦ, κάτι που αυτήν την φορά ενθουσίασε τους  φίλους του Πειραικύ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
  Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως «εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο του Πειραιά και το έχουμε αποδείξει αυτό» ενώ ανέφερε πως είναι κατάντια να μην υπάρχουν οι απαιτούμενες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τις ομάδες του Πειραιά,  είναι κατάντια να μην υπάρχει στον δήμο του Πειραιά ούτε ένα γήπεδο για τα ερασιτεχνικά σωματεία."
 Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποιός  αναφέρθηκε  στην ανάγκη του Πειραιά για  μιά γενικότερη αλλαγή, για έργα σε όλα τα επίπεδα, τονίζοντας την ικανότητα  πολλών από τους συμμέτέχοντες στην κίνηση, με κορυφαίο το κ. Μαρινάκη που πραγματικά μπορούν να να προσφέρουν στην αναγέννηση του  Πειραιά.
 Οκ. Μώραλης  αναφέρθηκε στην ΕΠΣΠ  και την διοίκηση τόσο την τωρινή, όσο και σε παλιότερες τονίζοντας το έργο τους, και ζήτησε την στήριξη και συμπαράσταση από όλους τους Πειραιώτες,  όλα τα σωματεία, ώστε να αλλάξει κάτι στον Πειραιά.
 Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε με μπουφέ, ποτά αναψυκτικά  μέσα σε εγκάρδιο κλίμα  ανάμεσα στους παρευρισκό,μενους για αρκετή ώρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου