Το Σαββάτο η Γ.Σ. του Περαμαικού

  
Το ερχόμενο Σαββάτο 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Περαμαικού, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου έχει ως εξής:
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαικός προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους  της ομάδας αυτό το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί στα καινούργια γραφεία του συλλόγου
(Λεωφόρος Δημοκρατίας 69) στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση της  περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε. Κι όλα αυτά την ώρα που στην ομάδα επικρατεί αγωνία για το θέμα της αναδιάρθρωσης της Γ΄ Εθνικής, που αρχικέ έχει απορρίψει η ΕΠΟ, αλλά η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της κατηγορίας (στην οποία συμμετέχει ενεργά από την πρώτη στιγμή ο Περαμαικός) συνεχίζει τον αγώνα της ασκώντας πιέσεις στην πολιτική ηγεσία για να μην ισχύσει το σχέδιο των 4 ομίλων που προβλέπεται από τη νέα περίοδο. 
Ο επιχειρηματίας Θόδωρος Κουντούρης που ηγείται του Περαμαικού τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά είναι ο μόνος χρηματοδότης του συλλόγου, όλα δείχνουν ότι θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας που θα επιχειρήσει ο Περαμαικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου