Στην παράταση η Λάρισα

Η Λάρισα κατέκτησε το 1ο  Super Cup Ερασιτεχνών κερδίζοντας στην παράταση τον Πανερυθραικό με σκορ 2-1 με την κανονική διάρκεια  να λήγει στο 1-1.
Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στα πρώτα λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό και να πιέσει τον Πανερυθραικό, ο οποιός όμως σταδιακά και μετά το 20΄ ισορόπησε τον αγώνα.
 Το πρώτο μέρος τελικά τελείωσε με το ισόπαλο 0-0, ενώ στο δεύτερο η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66’ με τον Μπουσινάκη που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.
Ο Πανερυθραικός κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Τσίπρας και να στείλει το ματς στην παράταση.
Τελικά, στο πρώτο μέρος της παράτασης ο Τσεμπερίδηςστο 99΄  κατάφερε να σκοράρει και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Βασίλισσα, που κατέκτησε έτσι ακόμα έναν τίτλο.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Κωνσταντάκη ( Αχαίας)
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Μολφέσης, Γλήνος (110΄ Παπαδόπουλος), Γκρίτζας, Αδράκτας, Γκόλιας, Χατζής, Κογιάννης, Μίκος (71΄ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79΄ Μπαστέας).
ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62΄ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105΄ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (75΄ Σαββίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου