Μάγκας Πειραιώτης ο Ατρόμητος

 Παλικαρίσια κρατήθηκε στην Γ΄ Εθνική - 1-0 την Πεύκη

Ενας ψυχωμένος  Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε παλικαρήσια την Πεύκη με 1-0,  στο παιχνίδι που συνεχίσθηκε σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη, και πανηγύρισε την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική .
 Μπροστα σε 600 και πλέον φιλάθλους του, που 
συμπαραστάθηκαν με θέρμη στους Πειραιώτες, η ομάδα των Καμινίων απέδειξε ότι  άξιζε να μείνει στην κατηγορία.
 Το σημερινό β΄ ημίχρονο, διεξήχθη κάτω από δρακόντια μέτρα  της αστυνομίας -το γήπεδο ήταν ζωσμένο από 3 διμοιρίες των ΜΑΤ.
 Στο αγωνιστικό μέρος ο Ατρόμητος, ήταν εμφανώς καλύτερος,ήταν αυτός που φαινόταν  ότι ήθελε το παιχνίδι, και το πήρε  αγωνιζόμενος μάγκικα, χωρίς να προκαλέσει, χωρίς να μπορει να αμφισβητηθεί  η επιτυχία του ούτε και από τους ανθρώπους της Πέυκης.
Ο Ατρόμητος πίεσε ασφυκτικά, δημιούργησε 4 κλασικές ευκαιρίες, σε αντίθεση με την Πεύκη που δεν πάτησε την περιοχή του Ατρόμητου.
 Το χρυσό γκολ σημείωσε ο προωθημένος Γεωργούλης στο  76΄ με ωραίο συρτό σούτ από το ύψος της περιοχής.
 Ο γκολκήπερ της Πεύκης Δράμπαλης επενέβη στο 54΄ σε σούτ του Ευθυμιάδη, και στον 65΄ σε εξ΄ επαφής κεφαλιά του Κακάβα. 
 Δίκαια τα απανηγύρια στο τέςλοςε για τους παχτες του Ατρ΄λομητου, αλλά και η απαοθέωση που γνώρισαν από τους φιλοάθλους τους.
Εξαιρετικός ο διαιτητής Διαμαντόπουλος ( Αρκαδίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Κεσανίδης, Στεφανής, Γεωργούλης, Στρατής, Ευθυμιάδης (73′ Δανασής), Κακκαβάς (87′ Λοϊζίδης), Ευθυμιάδης, Γεωργιάδης
ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός (75′ Κατίδης), Γιαννουλάκης (86′ Θεοδωρόπουλος), Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Μάτσος, Γκίκας, Ιορδανίδης, Κακλαμάνος, Επιτροπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου